Една от най-обичаните холивудски двойки сложи край на брака си

Една от най-обичаните холивудски двойки сложи край на брака си
Снимка: Getty/Gulliver

Стана ясно, че едно от най-стабилните, забавни и обичани холивудски семейства слага край на своята приказка. Актьорите Крис Прат и Ана Фарис обявиха в социалните мрежи, че се развеждат след 8 години заедно. Двамата имат 4-годишен син на име Джак Прат.

38-годишният актьор познат от касови ленти като "Пазителите на Галактиката" и "Джурасик Парк" написа следното изявление в профила си във Фейсбук:

"С Ана за съжаление ви съобщаваме, че решихме да се разделим. Доста време опитвахме да запазим брака си и сме разочаровани, че не успяхме. Синът ни има двама родители, които го обичат повече от всичко и се надявам, че заради него ще получим нужното време и пространство, за да продължим напред."

Изявлението продължава със следното: "Ние все още се обичаме и винаги ще ценим времето, което прекарахме заедно." Новината е подписана и от двамата. 40-годишната Фарис публикува сходно съобщение в социалните мрежи и сподели, че винаги обича и уважава Крис.

Обичаната двойка се запозна през 2007-ма година на снимачната площадка на общ проект. Двамата се сгодиха през 2008-ма и минаха под венчилото година по-късно, а през 2013 а бял свят се появи синът им.

Фарис често споделяше в интервюта колко страхотен е съпругът ѝ и как е успял да промени мнението ѝ за любовта и брака.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти