Кой е най-мъжествен от всички?

Кой е най-мъжествен от всички?
Снимка: Getty/Images

Съвсем не останахме учудени, когато днес видяхме информация в „Дейли мейл“, че Джейсън Стейтъм е обявен за най-мъжественият господин от всичките си звездни колеги.

Той изпреварва имена като Джерар Бътлър, Колин Фарел и редовно попадащия в подобни класации – Дейвид Бекъм.

Екшън актьорът и партньор на прекрасната Роуз Хънтингтън Уайтли определено впечатлява с визията си.

Джейсън е грубоват, но въпреки това неустоим, като в същото време изглежда еднакво добре както в костюм, така и в обикновен потник за тренировки или още по-добре – без дрехи.

Стейтъм няма да го видим в романтична комедия, за него е запазен екшънът. Той предпочита сам да прави каскадите си, а също така не спира да тренира.

Тялото му е наистина забележително, а той разкрива, че за него тренировките не са досадно занимание, а любимо такова, както и че обича да спортува колкото се може по-разнообразни неща. Все пак, боксът му е любим.

Стейтъм обаче признава, че никога не е предполагал или дори искал да става актьор. Като млад е работил какво ли не, за да се прехранва – от пласьор на черния пазар, до модел – за него не е имало срамна работа.

Покрай моделството получава препоръка да се яви на кастинг за актьори. Така попада при Гай Ричи, който веднага го харесва и му дава роля във филма си „Lock, Stock and Two Smoking Barrels“.

Въпреки че никога не е ходил на уроци, нито пък му е било мечта да стане актьор, Джейсън се справя доста добре, което му отрежда място в следващия филм на Ричи – култовия „Гепи“. Там Стейтъм си партнира с Брад Пит и цяла плеяда звезди. След успеха и на този филм, бъдещето на прохождащия екшън актьор е в Холивуд и той го приема.

Сега на 47 години, Джейсън Стейтъм може да се похвали, че е един от най-добре платените и обичани холивудски актьори. Той обаче не го прави.

Хвалбите не са в стила му, предпочита да си мълчи, да тренира и спортува усилено, както и да се радва на изящната си приятелка – един от „ангелите“ на „Victoria's Secret“ – Роуз Хънтингтън Уайтли.

Двамата са заедно вече няколко години и дори жълтата преса не е успявала да намери и най-малък повод, за да каже, че нещо между тях не е както трябва. Двойката не говори за личния си живот, а само се усмихват пред камерите, хванати за ръка.

В сегашната класация за Най-мъжествен Джейсън се нарежда на първа позиция (съвсем разбираемо), след него е Рей Уинстън, а на трето място е друг наш любимец – Том Харди.

Джерар Бътлър е на четвърто място, на пето Дейвди Бекъм, а на 12-а позиция срещаме принц Уилям.

Определено одобряваме избора на Стейтъм и се надяваме все по-често да го виждаме на големия екран. Той е може би единствената причина, поради която жените биха искали да гледат някой екшън филм.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти