Ким Катрал призна, че е готова да направи всичко в „битката с остаряването“

ким катрал
Снимка: Getty

Всички обичаме Саманта Джоунс от „Сексът и градът“ заради нейните увереност и искреност. Изглежда самата Ким Катрал също няма проблем с това да каже своята истина, независимо дали става въпрос за реалните отношения с колежките си или остаряването.

Въпреки предишни коментари, че се страхува да не стане неузнаваема в резултат на козметични процедури, сега актрисата признава, че е променила възгледите си с напредването на възрастта.

ким катрал
Снимка: Getty

„Вероятно съм казала това в 40-те си години! Сега съм в 60-те и се боря с остаряването по всякакъв начин“, признава 66-годишната звезда в интервю за The Times.

„Сега има толкова много различни алтернативи, лечения, които стимулират собственото ви тяло да се бори със стареенето. Има филъри, ботокс, толкова много различни неща, които можете да проучите и да опитате и да видите дали работят за вас.“

Катрал все още смята, че е важно човек да „изглежда като себе си“, добавяйки, че насърчава хората да намерят „правилния лекар“, ако искат да заложат на пластичната хирургия.

ким катрал
Снимка: Getty

Въпреки че приема идеята за козметични намеси с цел по-младежки вид, Ким си дава сметка, че винаги съществува риск човек да се обезличи или да заприлича на всички други.

Катрал – която наскоро потвърди, че ще повтори ролята си на Саманта Джоунс в новите епизоди на „Просто ей така“ – добавя: „Не става въпрос само за суета. Играя такъв тип жена, която изглежда по определен начин. И е професионално да се грижа за себе си.“

Всъщност самата героиня на актрисата от „Сексът и градът“ си прави няколко процедури в сериала и открито говори за ботокс, химически пилинг и уголемяване на гърдите.

Същевременно вчера легендарният сериал навърши 25 години от премиерата на първия епизод. По този повод HBO разпространиха видео, в което Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис благодарят на всички фенове за подкрепата и обичта през годините.

И въпреки че в клипа имаше много сцени, включващи Саманта, самата Ким Катрал не бе застанала до колежките си за заснемането на поздрава към зрителите.

В края на месеца се очаква най-новият проект на Ким, сериалът „Glamorous“, в който (отново) ще я видим като влиятелна бизнес дама в Ню Йорк.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти