Талант като стихия: Керана за емоциите, които я водят, и ролите, за които мечтае

На 11-ти октомври се проведе третото от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Думите в музиката". Вълнуващото събитие на сайта ни имаше за гости едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова - и събра повече от 100 гости, сред които популярни лица от светския и медийния живот, както и част от нашите читатели.

Днес повдигаме завесата, за да ви споделим какво имаха да кажат специално за Edna.bg прекрасните дами, които направиха това събитие толкова запомнящо се.

Пред камерата на Edna.bg застана стихията Керана – младата надежда на българската сцена, която спечели сърцата на публиката с музиката, която създава със своята група „Керана и космонавтите“, запомнящото участие в „Като две капки вода“ и невероятните роли в театъра. 

Чаровната Керана определено винаги има с какво да ни впечатли и изненада. Като типичен представител на зодия Лъв, тя просто е родена да блести под светлините на прожекторите и винаги знае какво да каже, за да ни накара да се помислим извън кутията.

Керана е изключително интересен творец и признава, че силните емоции са това, което я води, когато създава музика.

„Независимо дали са красиви или грозни, обичам да пиша песни за [силните] емоции, защото смятам, че когато ги излееш в песен, можеш по-лесно да ги преживееш“, споделя тя.

Керана е от малкото изпълнители, които държат на живия контакт с публиката и най-често остава след концерт, за да общува с нея. За нея е важно да разбере какви са посланията, които достигат до хората чрез нейната музиката.

„Интересно ми е да видя гледната точка на хората, които ме слушат, интересно ми е да видя кои песни са им харесали и как са интерпретирали [дадена] песен.“

Керана и "Историите на Edna жена: Думите в музиката"

Като талант с много лица Керана вече се доказва и на театралната сцена в мюзикълите „Евита“ и „Семейство Адамс“. Именно образът на най-противоречивата личност на Аржентина - Ева Перон, в мюзикъла на Андрю Лойд Уебър, е една от най-комплексните и близки до сърцето ѝ роли.

„Тя е много реална, защото е просто живота на една жена, която тръгва от нищото и стига до всичко, за което си е мечтала.“

Оказва се обаче, че занапред Керана си пожелава да изиграе и някой отрицателен персонаж.

Коя е любимата ѝ дама от световната музикална сцена, за какво иска да се извини на феновете си и за кои роли мечтае, разберете от видеото.

Вижте снимки от събитието "Историите на Edna жена: Думите в музиката"

Благодарим на Lilly DrogerieVivacomAstraZeneca и Gevrek, с чиято подкрепа се случи това вдъхновяващо събитие!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти