Поли Генова: "Майчинството промени приоритетите ми"

На 11-ти октомври се проведе третото от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Думите в музиката". Вълнуващото събитие на сайта ни имаше за гости едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова - и събра повече от 100 гости, сред които популярни лица от светския и медийния живот, както и част от нашите читатели. Днес ще повдигнем завесата, за да ви споделим какво имаха да кажат специално за Edna.bg прекрасните дами, които направиха това събитие толкова запомнящо се.

Пред камерата на Edna.bg застана невероятната Поли Генова - чаровната певица, която създаде и изпълни някои от най-големите модерни хитове в България. 

Думите в музиката
Снимка: edna.bg

Поли даде ценен съвет за момичетата, които тепърва тръгват по този път и искат да изберат музиката за своя кариера:

"Да се борят, да работят много. Отдалече нашата професия изглежда много лесна и това, че сме на сцена и с лекота се забавляваме и забавляваме другите изглежда достъпно, но всъщност зад всичко това стои страшно много труд, много воля и в моя случай - инат."

Поли Генова и "Историите на Edna жена: Думите в музиката"

Поли сподели също как успява да комбинира другата важна роля в живота ѝ, тази на майка, с музикалното ѝ призвание:

"Майчинството по-скоро промени моите приоритети и това, че здравето и щастието на децата ми, разбира се, са най-важни, но според мен те малко по малко осъзнават колко важна за мен е и музиката."

Повече за връзката ѝ с феновете, кои за изпълнителите, които я вдъхновяват и на които е най-благодарна, и за това какво можем да очакваме от нея в най-скоро време - научете от видеото.

Вижте снимки от събитието "Историите на Edna жена: Думите в музиката"

Благодарим на Lilly DrogerieVivacomAstraZeneca и Gevrek, с чиято подкрепа се случи това вдъхновяващо събитие!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти