"Историите на Edna жена: Думите в музиката" - вижте най-доброто от вълнуващото събитие на Edna.bg

Музиката вълнува, лекува рани, празнува заедно с нас, тъжи заедно с нас... тя е винаги до нас. Нашият личен саундтрак, който разказва истории и има силата да вдъхновява. Ето защо "Думите в музиката" бе темата на нашето трето специално събитие, което се проведе на 11-ти октомври в бар Wine O'clock. 

Защото едва ли има нещо по-хубаво от ранна златна есен, уютно местенце, приятна компания, хубаво вино, вкусно хапване и среща с три невероятно талантливи жени, които говорят за музика, за професионалния си път, за трудностите, за забавните моменти и за силата на думите в музиката.

А специалните ни гости бяха наистина вдъхновяващи! Като едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова разказаха пред водещия Митко Павлов и публиката много интересни истории от професионалния и личния си път и повдигнаха завесата към тайните на успеха в света на музиката.

Снимка:

Вижте във видеото горе най-доброто от вдъхновяващото събитие!

Керана ни разкри, че е най-благодарна на началните си учителки, които са открехнали света на музиката за нея:

"Цялата си музикална кариера държа на учителите в основното ми училище. Защото след това не съм учила музика никъде другаде. Занимавах се с различни неща и чак на 26 се върнах отново към музиката. Върнах се обратно в България и започнах от абсолютната нула. Никога не съм имала екип или гръб, в началото никой не вярваше в нашата група. Но знаех какво е да нямам това и колко нещастна съм била и колко за мен нищо нямаше смисъл. А това, което правя в момента ми дава толкова много смисъл. Чувствам се завършена и има смисъл за моето съществуване."

Думите в музиката
Снимка: edna.bg

Поли Генова пък призна как я е променило майчинството и как успява да балансира успешна кариера и отглеждането на две малки деца:

"Много е особено това чувство. Искаш да прекарваш повече време с любимите си същества, но се разкъсваш. Аз искам да изляза и да работя, зашото обожавам музиката и това, което правя, но в един момент сякаш живееш два паралелни живота. Аз им говоря от първия момент, обяснявам, че трябва да работя, а и баща им много ги облъчва с мои песни и клипове. Когато е удобно дори ги взимам с мен, за да са запознати с какво е свързана професията ми."

Думите в музиката
Снимка: edna.bg

Маги Джанаварова също беше напълно откровена и сподели, че е имала моменти, в които е била на косъм да се откаже от музиката:

"Музиката за мен е живот, преживяване, път, по който съм поела. Но съм имала моменти, в които съм била на ръба да спра да пея. Чудила съм се как да си платя наема и в такива моменти съм се замисляла да спра, но само за части от секундата. След това винаги пордължавах пак. Не мога да живея без музика."

Думите в музиката
Снимка: edna.bg

Завършихме вечерта не само с широки усмивки и много снимки, но и определено можем да кажем, че почувствахме Поли, Керана и Маги по-близки – поредното доказателство, че музиката и личните истории ни сплотяват повече от всичко. 

Вижте тук и първи кадри от "Историите на Edna жена: Думите в музиката":

Вижте снимки от събитието "Историите на Edna жена: Думите в музиката"

Благодарим на Lilly DrogerieVivacomAstraZeneca и Gevrek, с чиято подкрепа се случи това вдъхновяващо събитие!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти