Музика и вдъхновение: първи кадри от специалното събитие "Историите на Edna жена: Думите в музиката"

Снощи за пореден път се убедихме, че въздействието на жените и изкуството е най-голямата сила, която ни събира, сплотява и вдъхновява.

Уютна есенна атмосфера, вино и похапване в приятна компания и много вдъхновяващи истории – всичко това ни донесете третото събитие "Историите на Edna жена: Думите в музиката".

"Историите на Edna жена: Думите в музиката" е третото ни ексклузивно събитие, което организираме с любов към невероятните женски истории, към силата на думите и най-вече магията, която музиката притежава.

Специалните ни гости бяха едни от най-популярните и обичани певици в България - Поли Генова, Керана и Маги Джанаварова. Пред водещия Митко Павлов и публиката трите талантливи дами разкриха много интересни истории от професионалния и личния си път и повдигнаха завесата към тайните на успеха в света на музиката.

Думите в музиката
Снимка: edna.bg

Завършихме вечерта не само с широки усмивки и много снимки, но и определено можем да кажем, че почувствахме Поли, Керана и Маги по-близки – поредното доказателство, че музиката и личните истории ни сплотяват повече от всичко. 

Вижте във видеото и галерията първи ексклузивни кадри от незабравимата вечер. А за всички, които не успяха да присъстват вчера, очаквайте съвсем скоро да споделим още много интересни и вълнуващи моменти от специалното събитие "Историите на Edna жена: Думите в музиката".

Благодарим на Lilly DrogerieVivacomAstraZeneca и Gevrek, с чиято подкрепа се случи това вдъхновяващо събитие!

Вижте снимки от събитието "Историите на Edna жена: Думите в музиката"

 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти