Принцесата на татко: Кейт Мидълтън сподели умилителна бебешка снимка с баща си

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty

Снимка на една принцеса и нейният татко! Кейт Мидълтън сподели рядък кадър от детството си, на който се вижда самата тя като бебе заедно с баща ѝ Майкъл Мидълтън.

"Лицата за най-добрите играчки на бебетата", написа принцесата под личния семеен кадър.

Във вторник дадохме старт на кампанията #ShapingUs, която цели да обърне внимание на важната роля, която играят първите години от живота ни за формирането ни като личности. Този уикенд се надяваме да прекарате повече време със семействата и приятелите си и да говорите за това как ранното ви детство е повлияло върху живота ви. Надявам се да се включите в моето предизвикателство и да споделите ваша детска снимка, да извикате хубави спомени и да се усмихнете, написа още Кейт.

Кейт сподели, че снимката е направена от майка ѝ.

Принцесата на Уелс, която е майка на три деца - принц Джордж на 9, принцеса Шарлот на 7 и принц Луи на 4, винаги е работила с фокус към децата и организациите, които подкрепят детското развитие. “Shaping Us” („Оформяйки ни“) е амбициозна кампания, която цели да популяризира развитието в ранна възраст, а заглавието подчертава значението на формиращите години от живота на детето.

Самата Кейт сподели, че вижда ранните години и Центъра на Кралската фондация за ранно детство като „делото на живота си“. В реч, която Кейт произнесе на специалното събитие за старта на кампанията, тя сподели: „Кампанията е основно за насочване на вниманието върху критичното значение на ранното детство и как то оформя зрелите хора, в които се превръщаме.“

Кейт Мидълтън е неотразима в червено за обявяването на кампанията си “Shaping Us”

рочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти