Кейт Мидълтън и принц Уилям се скараха в национален ефир

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty

Те са като всички нас! Прнцът и принцесата на Уелс доказаха за пореден път, че от време на време се дразнят един друг и се карат закачливо като всяка друга двойка.

Двамата бяха на гости в живо интервю по радио BBC Radio 1, а разгворът тръгна в доста неочаквана, забавна и... леко неприлична посока.

Между Уилям и Кейт се разрази истински спор след въпроса на водещия какво правят обикновено вечер. Двамата започнаха кавга на тема кой ще сготви тази вечер и напълно ги разбираме. Кой ли не се е карал с половинката си на тема "Какво ще вечеряме?".

Кейт се обърна към Уилям и го попита: "Ти ли ще готвиш днес?"

"Не, тази вечер май ще ядем къри, нали?", отговори Уилям.

"Значи оставяш вечерята на мен?", леко изумена и ядосана му отвърна Кейт.

"Зависи в колко часа се приберем", опита да замаже положението Уилям.

"Да, явно ще ядем къри или терияки сьомга, нещо такова", отвърна Кейт.

Водещият Джордан Норт и Вик Хоуп се включиха и попитаха Уилям и Кейт колко люто препдочитат да похапват кърито, а принц Уилям бе съвсем откровен и каза:

"Лютото не ми понася много. Започвам да се потя, не е красива гледка", призна си шеговито бъдещият крал. "Трябва да бъде съвсем леко пикантно, иначе се потя, което не е никак съблазнителна гледка."

"Аз пък обичам лютото, така че ми се налага да готвя без подправки и след това всеки си слага, колкото иска", разкри Кейт.

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty

Принцът и принцесата на Уелс бяха на гости в радиото, за да говорят за Световния ден на психичното здраве, но разговорът продължи да поема в различни и малко странни посоки. Водещите ги попитаха кое е любимото им емоджи, а отговорът на принц Уилям шокира всички.

"Трябва ли да кажа истината или да избера нещо по-безопасно? Казаха ми да не казва, че патладжанът е любимото ми емоджи и ще трябва да избера нещо друго. Иначе щях да ви кажа, че е патладжанът, но тъй като съм голям и зрял човек, избирам това с отворената уста и ококорените очи. Леко лудото емоджи."

кейт мидълтън принц уилям
Снимка: Getty

Кейт се засмя искрено на отговора на съпруга си и самата тя призна, че любимите ѝ емоджита са сърцето и плачещото човече. "Обичам да ги поставям едно след друго - изобразяват истеричния смях, когато всичко се прецака."

Шокираните водещи нямаше как да не отбележат леко неприличния избор на емоджи от страна на принца: "Той има доста мръсно подсъзнание."

Припомнете си и колко забавни бяха Уилям и Кейт като по-млади:

Млади и диви: парти моментите на Уилям и Кейт

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти