Енрике Иглесиас разкри как с Анна Курникова запазиха любовта си и какъв баща е

Любовната история на Енрике Иглесиас и Анна Курникова продължава малко повече от две десетилетия. Време, през което те успяват да запазят подробностите за връзката си доста лични.

Певецът и бившата тенис звезда имат три деца - 5-годишните близнаци Люси и Никълъс и 3-годишната дъщеря Мери.

В скорошно интервю за People 48-годишният Енрике си позволи да коментира отношенията си с Анна – нещо, което рядко се случва. Той сподели, че всяка връзка - без значение колко перфектна може да изглежда отстрани - изисква и двамата партньори да положат усилия. Това е рецептата за успешна и дълготрайна връзка.

„Човек се учи с времето. Имате своите добри периоди, както и лоши моменти и ако успеете да преминете през лошите, ще стигнете до наистина щастливи времена“, казва той в интервю за корицата на списанието.

Иглеасиас
Снимка: Getty

„Много хора си казват: „О, добре, знам, че това е човекът, с когото ще прекарам остатъка от живота си.“ Донякъде съм съгласен с това, но в същото време наистина никога не знаеш къде ще те отведе животът и какво може да се случи.

Иглесиас и Курникова се запознаават на снимачната площадка на музикалния му видеоклип към "Escape" през декември 2001 г. Привличането между тях е мигновено и тяхната любов минава през всякакви възходи и падения, както е при всяка двойка. Особено когато говорим за хора, живеещи под светлината на прожекторите.

Иглеасиас
Снимка: Getty

„Когато се срещнахме – въпреки че тя идваше от света на спорта – в известен смисъл, някак се разбрахме. Тя разбираше какъв е моят свят. Аз донякъде знаех какъв е нейният. Така че това разбиране помогна много“, разсъждава Енрике.

„Просто започнахме да се сближаваме малко по малко и ставахме все по-силни и по-силни, и по-силни.“

Тяхната любовна приказка доведе до раждането на техните 5-годишни близнаци Луси и Никълъс и 3-годишната им дъщеря Мери.

„Когато ги взема от училище и те имат лош ден, някой от тях плаче или се карат, казваме: „Момчета, коя е любимата ви песен?“ И тогава всички започват да я пеят и е толкова сладко“, казва Иглесиас. „Сега просто се наслаждавам. Наслаждавам се на всеки един ден.“

Иглеасиас
Снимка: Getty

Въпреки че децата му са най-големите му фенове, те няма да се присъединят към него, докато е на турнето The Trilogy Tour, заедно с Питбул и Рики Мартин.

„Когато тръгвам на път, много ми липсват“, признава той. „Чувствам, че все още не са достатъчно големи, за да пътуват с мен.“

Курникова и Иглесиас посрещнаха своите близнаци през декември 2018 г., а Мери - през януари 2020 г. ET разговаря с Иглесиас още през март 2020 г., когато той разказва за бащинството и появата на дъщеря си само няколко месеца преди това.

Иглеасиас
Снимка: Getty

„Не спя, но си прекарвам страхотно! Искам да кажа, че не бих променил това за нищо на света.“

Личното щастие, на което Иглесиас се радва днес, се отразява и в неговата музика. Миналия месец той пусна парчето „Así Es la Vida“, посветено на живота с любимия човек на фона на житейските възходи и падения.

„Може да звучи малко наивно, когато я преведете на английски, но на испански това е песен, с която наистина се гордея откъм текст“, казва Иглесиас за дуета с аржентинската певица Мария Бесера.

„Чувствам, че това е песен, която можех да напиша само в този момент от живота си.“

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти