Заедно и на екрана, и в живота: какво нe знаете за Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов от "Клетката"

Младите надежди на българската театрална сцена Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов направиха своя дебют на малкия екран в сериала "Клетката". И двамата са са от Стара Загора и са все още студенти в НАТФИЗ. Свързва ги много повече от екранните им образи, защото те са двойка и в живота. 

В интервю за "Телеграф" младите актьори разказаха забавната история на тяхнито запознанство, споделиха какво са научили от героите си в сериала "Клетката" и разкриха какви са мечтите им. 

И двамата са единодушни, че връзката им в реалния живот им е помогнала доста да изградят образите си в сериала. 

"Мисля, че в случая ни помогна да стигнем лесно до близост и да си помогнем един на друг в задачите си. Ние сме свикнали да работим заедно, тъй като сме и в един клас в академията, сработили сме се добре." - казва Марагарита. 

"О, да! Със сигурност много ни помогна. Самата химия между нас в живота е много силна и предполагам, че именно заради това сме избрани. Като първо всеки от нас премина поотделно през три различни етапа кастинг." - съгласява се Иван.

Двамата обаче не са на едно мнение по отношение на това какво са научили от екранните си образи. Маргарита открива много прилики между себе си и своята героиня Михаела, докато Иван не се припознава в образа на Любомир.

"Честно казано, не знам аз ли научих на нещо моята Михаела или тя мен. Ние страшно си приличаме. И двете сме силно емоционални, но смея да кажа, борбени и силни. Може би се научих да съм по-търпелива и издръжлива въпреки пречещите обстоятелства. Но пък тя не успя да ме отучи да си поплаквам от време на време." - споделя младата актриса и добавя "Родителите ми, гледайки сериала, постоянно се шегуват, че нищо всъщност не играя. Аз си го живея в известна степен този характер на Михаела. Толкова много си приличаме. Слава Богу, не изпадам в толкова крайни ситуации, както се случва при нея."

"В реалността съм доста далеч от образа на Любомир и на моменти аз самият бях в конфликт със себе си." - казва Иван на свой ред.

В "Клетката" взимат участие много популярни актьори като Гергана Данданова, Асен Блатечки и много други, затова е нормално изгряващите актьори да се притесняват от работата с такива доказани имена. Притесненията на Маргарита и Иван обаче бързо са опровергани. 

"Имахме изключителния късмет да си партнираме с наистина големи и утвърдени имена. В началото си мислех, че отношението им към нас ще е доста пренебрежително, но всъщност се оказа тотално обратното. Целият екип е жесток и изключително много ни помагаха." - споделя Иван.

"Всички ме предразположиха максимално, още повече, знаейки, че всичко това е ново за мен и се случва за пръв път. Може би най-голяма подкрепа и мотивация получих от екранната ми майка - Гергана Данданова. За мен тя е пример към какъв начин на работа бих се стремяла в професията си. Изключително въздействаща и харизматична. Жаклин Дочева също ми беше незаменима опора през целия процес, също прекрасен човек и актриса. Мартин Димитров, който играе моя баща, се опитваше да ме забавлява и успокоява всеки път, когато изпитвам съмнение за нещо. А Иван беше най-точното мерило за работата ми. Вярваше и ме уверяваше, когато изпитвах трудности, но и беше откровен с мен." - разказва Маргарита.

Маргарита и Иван в момента не могат един без друг, но нещата невинаги са стояли така между тях.

"Запознахме се в 5-и клас. Бяхме в един клас. В началото никак не беше любов от пръв поглед. В общи линии си бяхме кръвни врагове докъм 12-и клас. Почти сме се сбивали. Той ме дразнеше, аз му се връзвах. Детска идилия. В 12-и клас участвахме в представление, в което трябваше да сме двойка. И изведнъж дразнителят придоби нов статут. Приехме толкова отговорно актьорската си задача, че взехме, че се влюбихме." - спомня си Маргарита. 

Мечтите им са големи, като на всеки прохождащ актьор. 

"Мечтая да имам неочаквани театрални и кинослучки и срещи с големи имена, от които мога да си крада и да трупам знания и умения. [...] Мечтата ми е шансът, който ми е даден, да бъде изконсумиран напълно. В личен план имам много мечти, но тях ще си ги оставя за мен. Щастлива съм с всичко, което имам и което предстои." - разкрива Маргарита, а Иван споделя: "Мечтата ми е да успея да пробия на световния екран. Надявам се, след като вече е направена пъртина дотам, шансовете ми да са по-големи."

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти