Той отново е зает, дами! Хари Стайлс и Емили Ратайковски издадоха връзката си със страстна целувка

Толкова чаровен и талантлив мъж като Хари Стайлс явно не може да остане дълго време необвързан. Напоследък преживяванията на певеца в любовен аспект са като високоскоростно влакче, а последното му любовно завоевание може да се похвали с абсолютно същото. 

Щастливата дама е небезивестният модел Емили Ратайковски. Новата изненадваща двойка сигурно още щеше да се радва скришно на любовта си, ако не бяха уловени да си разменят страсти целувки в японската столица Токио. 

В събота вечер кадрите на супермодела и поп звездата бяха разпространени от The Daily Mail. На снимките и видеото се вижда как Хари и Емили се целуват до микробус, докато моделът нежно обгръща врата на Стайлс. 

Представители на Стайлс и Ратайковски все още не са дали коментар относно слуховете за връзката им към неделя сутрин, според People.

Хари Стайлс в момента е в Токио за текущия етап от неговата серия концерти "Love on Tour". За него се знаеше, че е ерген, откакто той и бившата му приятелка Оливия Уайлд решиха взаимно да прекъснат връзката си миналия ноември, тъй като певецът стартира своето турне, а актрисата и режисьор искаше да се фокусира върху децата си и работата в Лос Анджелис.

Емили Ратайковски пък се раздели с бившия си съпруг Себастиан Беър-Маклард през септември 2022 г. и оттогава е били романтично свързвана с комиците Пийт Дейвидсън и Ерик Андре. Емили засегна темата за това да си необвързан и да ходиш на небрежните срещи в интервю за Harper's BAZAAR през ноември 2022 г., обяснявайки как се е променило нейното отношение към срещите.

„Беше ми трудно да отида на среща с някого и да мисля за това колко го харесвам или не. Мислех за това как ме възприемат, какво означава това, какво искат от мен, какво това означаваше за моето самочувствие. Вече не правя това." – сподели моделът тогава.

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти