Искрено за отношенията между майка и дъщеря: Гала и Мари в един красив тандем

Гала е безспорно най-известната и обичана телевизионна водеща в България, а дъщеря ѝ Мари Будева вече ходи по нейните стъпки. Двете стартираха свое собствено онлайн шоу миналата седмица - „Кажи ми, мамо“. Новината бе обавена в предаването „На кафе“ по NOVA.

Колегите на Гала от "На кафе" я поздравиха за новото начинание и изказаха първите си впечатления. 

"Аз вчера, колкото изморен да бях, си легнах с епизода, който пуснахте. Първият епизод на онлайн поредицате "Кажи ми, мамо", в която Гала и нейната прекрасна дъщеря Мари ще разискват различни проблеми и ситуации, които изникват между майка и дъщеря през 21 век", каза Георги Блажев.

Звездни майки и дъщери с невероятно излъчване

Панелистите в "На кафе" бяха много впечатлени от искреността, с която Гала е подходила към някои по-провокативни въпроси, зададени от зрителите на "Кажи ми, мамо".

"Накрая имаш една много провокативна рубрика с въпроси, зрителски, които бяха задавани към теб и аз те поздравявам за смелостта да отговориш на въпроса... ще го кажа, защото това го има в интернет...", продължи Блажев. 

Думите на Блажев се отнасят за въпроса дали сегашният съпруг на Гала, Стефан, или бащата на Мари е по-добър любовник. Гала отговаря, че това е Стефан. 

В първия епизод от поредицата водещата също споделя каква е била нейната реакция, когато разбира, че Мари е изгубила девствеността си. Тя се разплакала. 

„Вълнуващо е и за двете ни и сме притеснени“, сподели Мари миналата седмица. „В тази поредица ще покажем малко по-различна страна на нашите взаимоотношения и се надявам майка ми за малко да спре да бъде Гала и да бъде просто мама. Епизодите ни ще са разделени на две части, като в едната ще си говорим на различни забавни и сериозни теми, а във втората ще има игри, свързани с тях. Ще говорим за хейта и за различни случки от детството ми, като ще има и спорове. Как се е справяла майка ми с това да бъде родител и водеща. Ще я видим в различна светлина“. Това заяви Мари, която разкри, че ще има и други гости в шоуто.

Чуйте още за новото начинание на Гала и дъщеря ѝ във видетото. 

Как връзката с майка ви влияе на любовния ви живот

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти