Гала показа новия си мечтан дом и ни се прииска да живеем там!

Гала
Снимка: NOVA

Гала започна да споделя снимки от новия си дом още в края на миналата година, а през последните дни телевизионната водеща „разведе“ последователите си в него.

„Най-после ми остава време да го направя“, казва Гала за първото от две видеа, които публикува в Instagram. „Отдавна обещавам на всички, които ме разпитвате за къщата.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gala_na_kafe

Просторният имот е на един етаж и с високи тавани, като отвън една част е облицована с дърво, а другата - с камък.

Водещата на „На кафе“ споделя, че е много доволна от крайния резултат и е благодарна за осъществената визия за къщата: „Направиха я точно каквато съм си я представяла.“

По-нататък Гала показва всекидневната, обединена с кухня, където преобладаващият материал е дърво - виждаме го включително при стените, мебелите, таваните и вратите. За този уютен избор водещата признава: „Много обичам дърво и исках всичко да бъде направено от дърво.“ През прозорците се забелязва и външна кухня, продължение на вътрешната.

В обширното пространство вниманието приковава камина, над която е поставен телевизор, и стена, покрита с множество рафтове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gala_na_kafe

Слизайки по стълбите към къщата, за двора си Гала казва, че „не е голям, но пък за сметка на това има още много работа и грижи“.

Там Гала е заета със засаждането на градината. Във видео, заснето от съпруга ѝ Стефан в събота сутрин, я виждаме да поставя мушката в саксии за прозорци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gala_na_kafe

Още в края на миналата година в интервю за Edna Гала сподели за новия си дом: „В материален план тази година ми се случи нещо много хубаво – една къща, за която си мечтаех отдавна, вече е факт, остава много малко, за да се довърши. Така че си пожелавам много хубави мигове там, заедно със скъпите на сърцето ми хора.“

Припомнете си целия разговор тук ► Коледа с Гала: за голямата сбъдната мечта, детските спомени и смисъла на празника

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти