Мари Константин: „Най-важното е да си показваме, че дори с различията си можем да блестим“

На 18-ти юли се проведе второто от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра". Вълнуващото събитие на сайта ни събра стотици гости - популярни лица от светския и медиен живот, както и част от нашите прекрасни читатели. Днес за пореден път повдигаме завесата, за да ви споделим най-интересните моменти от лятното ни събитие. 

Пред камерата на Edna.bg застана специалният ни гост – невероятната Мари Константин, която е колкото млада, толкова и талантлива и отговорна към работата си на инфлуенсър.

една снимки
Снимка: Edna.bg

Нейният професионализъм не остава незабелязан и неоценен както от бизнес партньорите ѝ, така и от нейните над 85 хиляди последователи в Instagram.

Мари скромно признава, че не спира да се изненадва и да се чувства поласкана от доверието, което ѝ гласуват хората в социалните мрежи.

А тя от своя страна винаги е искрена с тях и така връзката им става по-силна с времето.

Мари не крие, че приема своите последователи като свои приятели и с много от тях си общува от години, помнейки техните истории и споделяйки своя опит.

"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" - снимки от специалното събитие на Edna.bg

Изкушава ли я популярността, коя е професията, до която би ѝ се искало да се докосне поне за ден, и нужно ли е всички да бъдем перфектни – разберете във видеото.

 

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти