Биляна Йотовска: "Жените не трябва да си подражаваме, а да се възхищаваме една на друга"

На 18-ти юли се проведе второто от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра". Вълнуващото лятно събитие на сайта ни събра стотици гости - популярни лица от светския и медиен живот, както и част от нашите прекрасни читатели.

Една от прекрасните дами, които говориха за предизвикателствата и удоволствието от това да бъдеш жена със силно влияние в интернет в България, беше Биляна Йотовска – успешен фитнес модел, писател и инфлуенсър.

edna
Снимка: Edna.bg

Специално за Edna.bg Биляна си спомни първите моменти, когато си е дала сметка, че съдържанието ѝ достига до много хора онлайн и така има силата да ги вдъхнови. Това се е случило, когато са започнали да я търсят с молба да изготвя специални хранителни и фитнес режими.

„Винаги съм се стремяла да развивам профила си в посока здраве, здравословни навици и подобряването им и съм много щастлива, че съм полезна в тази насока“, сподели още тя.

Биляна признава, че има изключително близка връзка с последователите си и дори ги изненадва с това, че винаги успява да отговори на техните лични съобщения.

"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" - снимки от специалното събитие на Edna.bg

Да бъдеш истински и да бъдеш себе си, особено днес, когато това е все по-голяма рядкост, е най-ценното, на което жените можем да се научим една друга, категорична е Биляна.

Какво още сподели Биляна Йотовска пред камерата на Edna.bg, сприятелявала ли се е със свои последователи и как пази своето лично пространство, създавайки съдържание за социалните мрежи – вижте във видеото.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти