Ева Веселинова: "Срещнах правилния човек и получихме най-голямата благословия - децата ни"

Ева Веселинова
Снимка: Ева Веселинова - личен архив

Писането вдъхновява, а написаното остава!

Днес ви срещаме с Ева Веселинова - журналист, инфлуенсър и майка на две страхотни деца. Тя ще бъде специален гост във вълнуващото ни събитие "Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра". В ексклузивното събитие, което отразява любовта ни към вдъхновяващите истории, силата на думите и ясната следа, което всяка една жена има силата да остави след себе си, ще вземат участие също инфлуенсърите Биляна Йотовска и Мари Константин. Събитието ще се проведе на 18-ти юли (вторник) от 19h. в Culture Beat Club (София, на гърба на НДК). Запази своето място ТУК. Входът е свободен, а местата са ограничени!

С кое от постиженията си се гордееш най-много?

Гордея се с всичките, защото са постигнати със страшно много труд и лишения! Никога няма да забравя първите ми години в журналистиката, когато ставах в 3.00 през нощта и започвах работа в 5.00 сутринта. И така до към 22.00 часа вечерта. Няколко доста трудни години.

А студентските ми години? Всички се забавляваха, а аз пътувах всеки месец София-Санторини, за да работя и уча. Но със сигурност най-голямото ми постижение е семейството! В днешно време е много трудно да срещнеш човек, с когото да вървиш по пътя на живота, а аз не само срещнах, но и получихме най-голямата благословия - децата ни Борис и Стефания!

Без какво не можеш да изкараш деня си?

Без кафе и децата 😂 Толкова съм пристрастена към малките ми слънчица, че просто не мога без тях! Досега никога не съм се отделяла, навсякъде са с нас!

Лесно ли идва при теб вдъхновението да създаваш съдържание или е сложен процес?

Вдъхновението идва, когато нещо наистина ми харесва и ме докосне емоционално. Затова създавам съдържание, само когато ми се случва нещо интересно или имам какво да кажа на хората, които ме следват. Постовете ми са спонтанни и ги измислям на момента. Сама ги снимам и монтирам, защото така всичко е по-естествено. Придържам се към първоначалната идея на мрежата – естественост и спонтанност. Случва се да нямам съдържание със седмици, просто защото нищо не ми се струва толкова интересно. След това може да имам всеки ден, ако нещо ме развълнува. Това не е добре за броя последователи и ангажираността в профила ми, но не ми пука За мен е важно да има смисъл в съдържанието, което създавам! Дори и в рекламното! Затова при мен ще видите реклами само на продукти, които използваме - аз или децата. Всичко друго отказвам!

За щастие имам късмета съдържанието ми да се харесва и предпочита от качествени брандове, които представям пред аудиторията си без капка притеснение, тъй като самата аз ги избирам и предпочитам.

А кои са твоите любими жени инфлуенсъри?

Следвам предимно пътешественици! Обичам да ме пренасят на други места. Някои пускат толкова много видеа от местата, които посещават, че все едно и аз съм там. За съжаление нямам възможност да гледам нищо друго, тъй като времето с две деца, които гледам сама, е доста оскъдно.

Ще ни издадеш ли нещо за себе си, което малко хора знаят?

Не обичам шумни места и много хора, събрани на едно място. Това ме стресира и се затварям в себе си!

Кое е мястото, на което се чувстваш най-комфортно?

Много интересен въпрос! Не съм мислила никога за това. По душа съм пътешественик и не обичам да се задържам на едно място, но ако трябва да избера държава, където се чувствам най-комфортно, безспорно това е Гърция! Сърцето ми е в България, но душата винаги ще иска Гърция и ще се връща там!

Кое облекло те кара да се чувстваш най-уверена?

Роклята е моето облекло! Чувствам се лека и свободна. Без ограниченията на копчета, ципове и т.н. Лека, елегантна, феерична рокля.

Намираш ли достатъчно време за себе си?

Не! През последните 2 години никога нямам време за себе си! Отдала съм енергията си изцяло на децата. Често се изтощавам и трудно възстановявам силите си, но си повтарям, че и това ще мине. Искам да дам най-доброто от себе си, както съм го правила в работата си! Те го заслужават.

Храната, без която не можеш е...?

Храната без която не мога е кисело мляко, яйца и зеленчуци. Когато съм на пост, това са нещата, които наистина ми липсват и ме изкушават.

С една дума: инфлуенсър за теб е…?

Може би разказвач на истории. Така и не разбирам точно значението на думата инфлуенсър! Лично аз съм журналист, който временно се изявява в социалните мрежи.

edna
Снимка: Edna.bg

Благодарим на Lilly Drogerie, с чиято подкрепа се случва това вдъхновяващо събитие!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти