"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" - вижте най-доброто от лятното събитие на Edna.bg

На 18-ти юли се проведе второто от поредица специални събития на Edna.bg - "Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра". Вълнуващото лятно събитие на сайта ни събра стотици гости - популярни лица от светския и медиен живот, както и част от нашите прекрасни читатели.

Събитието донесе безброй приятни срещи, искрени усмивки, звънки наздравици със свежи коктейли и много лятно настроение.

"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" бе второто ни ексклузивно събитие, което отразява любовта ни към вдъхновяващите истории, силата на думите и ясната следа, което всяка една жена има силата да остави след себе си. Специални гости на събитието бяха едни от най-популярните инфлуенсъри в България - Биляна Йотовска, Ева Веселинова и Мари Константин. 

една снимки
Снимка: Edna.bg

Ивентът се осъществи с подкрепата на Lilly Drogeriе, а водещ бе чаровният Симеон Колев.

Преди появата на специалните гости, на сцената се качи главният редактор на Edna.bg, Вяра Иванова, която приветства присъстващите и постави началото на събитието.

една снимки
Снимка: Edna.bg

Последваха вдъхновяващи истории, много позитивно настроение и споделени тайни от кухнята на инфлуенсърството – за всичко това допринесоха чудесните гости на събитието - инфлуенсърките Биляна Йотовска, Мари Константин и Ева Веселинова.

И трите дами разказаха за първите си стъпки в професията, за предизвикателствата, които поставя пред тях онлайн присъствието им и за това колко важно и отговорно е всъщност да бъдеш инфлуенсър.

"Не мисля, че някой щраква с пръсти и става инфлуенсър. Инфлуенсър го правят хората. Ние даваме доверие, даваме пример. Всичко се гради стъпка по стъпка", сподели Биляна Йотовска.

"На мен по-скоро ми съобщиха, че в нечии очи съм инфлуенсър. Най-големите инфлуенсъри са тези най-близо до нас, тези, на които се възхищаваме. В моя случай това са баба ми и майка ми", сподели искрено Мари Константин.

една снимки
Снимка: Edna.bg

Ева Веселинова успя да вдигне още повече градуса на доброто настроение със забавния си разказа за най-нелепото предложение за реклама:

"Потърсиха ме за нещо, което е свързано с бельо и казаха, че ще ми платят, а аз възкликнах "Ама аз как ще го покажа това нещо!". Те ми отвърнаха "Както решиш" и ме попитаха колко пари искам, а аз им казах "Не искам никакви пари! Няма как да рекламирам такова нещо!, призна през смях Ева.

Освен че успяха да научат редица интересни неща и неподозирани подробности за работата на инфлуенсърите, гостите на събитието имаха възможността да зададат и лично своите въпроси към дамите на сцената.

една снимки
Снимка: Edna.bg

Част от най-интересните, вдъхновяващи и любопитни моменти от събитието, можете да видите във видеото горе!

"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" бе второто от поредицата събития на Edna.bg под надслов „Историите на Edna жена“, а през следващите месеци предстоят още вдъхновяващи срещи с интересни и популярни дами от различни сфери на обществения живот, които определено има какво да ни разкажат и покажат.

За още подробности около предстоящите събития от поредицата – следете Edna.bg!

Благодарим на Lilly Drogerie, с чиято подкрепа се случи това вдъхновяващо събитие!

В галерията по-долу можете да видите още снимки от лятното ни събитие:

"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" - снимки от специалното събитие на Edna.bg

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти