По неговите стъпки: ето как извънбрачният син на Арнолд Шварценегер копира баща си

Извънбрачният син на легендата Арнолд Шварценегер, Джоузеф Баена, последва стъпките на известния си баща… или по-скоро неговите запомнящи се пози. Джоузеф е същинско копие на баща си, особено когато демонстрира впечатляващата си физика в типичните за Арнолд пози, с които придоби голяма известност като културист в началото на 70-те.

26-годишният младеж публикува няколко кадъра в профила си в Instagram, с които сякаш отправя почит към баща си.

„Състезавам се със себе си, за да бъда по-добър всеки ден!“ – написа Баена към снимките.

Дори прическата на Джоузеф наподобява тази на баща му Арнолд от ранните му години като културист. 

Баена наскоро пътува до Австрия, за да посети музея на Арнолд Шварценегер, пресъздавайки много от известните снимки на баща си и дори заемайки същата поза като статуята на австрийския актьор, която седи пред входа на музея.

„Не е пътуване до Австрия без посещение на Музея на Арнолд Шварценегер, нали?“ – той написа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@joebaena)

През май Баена говори с Entertainment Tonight за баща си на премиерата на новия си проект на Шварценегер по Netflix, “Fubar“.

"Той е невероятен баща. Той е страхотен човек за пример и е най-умният мъж, когото познавам", сподели той. „Той винаги ме е подкрепял, каквото и да правя. Така че съм наистина благодарен, че имам баща като него.“

Джоузеф е извинбрачното дете на Арнолд, което той има от бившата си икономка Милдред Баена. Той също така е баща на две дъщери - Катрин, на 33 години, и Кристина, на 32, както и на други двама сина - Патрик, на 30, и Кристофър, на 26, от бившата си съпруга, журналистката Мария Шрайвър.

През 2011 г. Шварценегер съобщи публично, че има дете от икономката на семейството, докато все още беше женен за  Шрайвър. Джоузеф беше на около десет години, когато актьорът най-накрая се престраши да признае пред съпругата си Мария и пред цял свят какво се е случило.

Арнолд Шварценегер
Снимка: Getty

"Тя беше съкрушена от това. Имах афера през 96-та. В началото наистина не знаех. Тъкмо бях започнал да усещам, че колкото повече растеше, толкова по-очевидно ставаше и по това време наистина беше само въпрос на това да го премълча ли. Как пазиш това в тайна?“, казва Арнолд за реакцията на съпругата си в своя документален сериал за Netflix.

Джоузеф е роден на 2 октомври 1997 г., само няколко дни след като Шрайвър ражда четвъртото дете на двойката, Кристофър.

Въпреки сложната им връзка, Арнолд не крие, че изпитва бащински чувства към Джоузеф. Според него той е „фантастичен мъж“, който го „ кара да се гордее“.

Звезди, които изневериха на жените си с детегледачките

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти