Дженифър Лопес отново парадира с гаджето си

Дженифър Лопес отново парадира с гаджето си
Снимка: Getty/Guliver

Дженифър Лопес определено обича да показва интимните си приятели в свои музикални клипове.

Тя има няколко дуета с Марк Антъни, а бившият й годеник Бен Афлек бе също въвлечен в снимките на един от музикалните й клипове.

Видеото към песента "Jenny from the Block“ беше истински хит и в него се виждаше как Дженифър и тогавашният й приятел Бен прекарват свободното си време заедно. Особено интересни бяха кадрите, когато двамата са на яхта и Афлек се наслаждава на някои специфични части от тялото на приятелката си.

Към днешна дата актьорът е щастливо женен за Дженифър Гарнър и е баща на три прекрасни момиченца.

Относно видеото, в което участва, Афлек каза, че съжалява и че ако можеше да се върне назад, нямаше да го направи. Но тогава е бил влюбен в Лопес и си е мислил, че приказката им наистина ще има щастлив край. Двамата бяха сгодени, отстрани не се виждаше да имат каквито и да било проблеми, но точно в навечерието на сватбата, нещата се провалиха.

И до ден днешен не е ясна точната причина за раздялата им.

Дженифър не се е отказала, обаче, от това да показва любовниците си в клиповете, които снима.
Сега наред е 24-годишният Каспър Смарт. В сайта на певицата вече са пуснати няколко снимки, на които тя се гушка с полуголия Смарт и двамата изглеждат толкова влюбени, колкото им се иска всички да си мислят, че са.

Няма как да не се отбележи факта, че Джен парадира със своя доста по-млад приятел от момента, в който подписа документите по развода си с Марк Антъни.

Първоначално всички си мислеха, че по този начин тя лекува скръбта си от провалилия се брак, но сега нещата изглеждат по-различно. Тя настоява, че връзката й с Каспър е напълно сериозна и даже се породиха слухове за скорошна сватба.

Що се отнася до Смарт, той явно е щастлив да следва певицата по петите и да се възползва от издигането си в света на шоубизнеса.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти