Дженифър Анистън с огромен пръстен на наградите SAG: сгодена ли е и какво се случва с нея в любовта?

Актрисата Дженифър Анистън накара всички да се запитат дали не се е сгодила, след като позира по време на наградите SAG, носейки голям диамантен пръстен на лявата си ръка.

55-годишната актриса беше номинирана за ролята си в сериала „The Morning Show“, но в категорията призът отиде при Елизабет Дебики за ролята ѝ на принцеса Даяна в „Короната“. 

Вижте звездите, които триумфираха на наградите и заблестяха на червения килим в галерията:

Блясък от червения килим: звездите на наградите SAG в събота

Дженифър Анистън все пак се качи на сцената по време на събитието заедно с Брадли Купър, за да връчи наградата на SAG за цялостно творчество на Барбра Стрейзънд.

Звездата от „Приятели“ блестеше на церемонията в прилепнала сребриста рокля, която се отличаваше с дълбоко деколте и цепка до бедрото.

Дженифър Анистън
Снимка: Getty

Но най-впечатляващата част от визията ѝ бяха бижутата и особено един огромен пръстен на безименния ѝ пръст. Мнозина веднага се запитаха дали не става въпрос за годежен пръстен, въпреки че не е известно Дженифър да се среща с някого в момента и да е имала романтична връзка през последните пет години.

Дженифър Анистън се е омъжвала два пъти, първият ѝ брак с Брад Пит е от 2000 г. преди раздялата им през 2005 г., която се превърна в един от най-известните разводи в Холивуд.

След това тя се сгоди за друг актьор – Джъстин Теру през 2012 г. Двамата сключиха брак три години по-късно, но се разделиха през 2018 г.

Въпреки че изглежда, че не ѝ върви в любовта, Дженифър е оптимистично настроена, че ще намери отново любовта на 50-те си години, разказват от DailyMail.

брад пит дженифър анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Миналото лято източник, близък до звездата, коментира пред UsWeekly: „Джен вярва, че в крайна сметка ще срещне правилния човек.“

Вътрешният човек добави още, че дори никога повече не намери любовта, тя все пак ще бъде щастлива: „Тя няма да се съсипе, ако това не се случи. Добре е сама. [Дженифър] е щастлива, здрава и удовлетворена с кариерата, семейството и приятелите си. Преминала е през много, но се чувства благословена от това, че продължава да процъфтява лично и професионално.“

Самата Дженифър признава, че „би се радвала на връзка“ през ноември 2022 г., но също така каза, че не смята да се омъжва отново. В този смисъл едва ли пръстенът на ръката ѝ вчера е бил годежен.

На въпрос дали планира да застане пред олтара още веднъж в бъдеще, тя споделя пред Allure: „Човек никога не трябва да казва никога, но нямам никакъв интерес.“

Въпреки това тя разкрива, че все още е отворена да приветства любовта в живота си, тъй като да е сама понякога може да бъде тежко за една жена.

"Бих се радвала на връзка. Кой знае? Има моменти, в които искам просто да се сгуша и да кажа: „Имам нужда от подкрепа““, не крие тя.

Дженифър Анистън
Снимка: Getty

„Би било прекрасно да се прибера вкъщи, да попадна в обятията на някого и да кажа: „Днес беше труден ден“.“ 

Да простиш на майка си за комплексите, които ти е създала: Дженифър Анистън и пътят ѝ към щастието

Все пак Анистън пояснява, че не иска да започва нова връзка, докато не е отделила време да работи върху себе си и да се справи с ранните си травми.

„Не би било честно. Не искам да се местя в нова къща, която няма стени.“

Миналата година Дженифър разкри повече за влиянието на детството ѝ върху любовния ѝ живот, признавайки, че романтичните ѝ връзки са били негативно повлияни от горчивата раздяла на нейните родители.

„Мисля, че винаги ми е било малко трудно във връзките, защото всъщност съм била някак сама. Не знам. Докато наблюдавах родителите си и отношенията в семейството ми, не си казвах: „О, нямам търпение [и аз] да го направя“, разкри тя пред списание WSJ Magazine , визирайки разведените си родители Джон Анистън и Нанси Доу.

Бащата и майката на Дженифър са актьори и се развеждат, когато тя е едва на 9 години. А сложните взаимоотношения с нейната майка (на снимката), която постоянно изисква от дъщеря си да е перфектна, оформят нейното отношение към живота, децата и родителството.

Говорейки за дългосрочните последици, които бурният развод на родители ѝ е оказал върху нея, Дженифър признава, че чувства „по-лесно“ просто да бъде сама.

„Не ми харесваше идеята да жертваш това кой си или от какво имаш нужда, така че всъщност не знаех как да го направя. Затова беше сякаш по-лесно просто да бъда някак сама. Така че нямах никакво истинско обучение в тези отношения на даване и получаване.“

Затова тя е съсредоточена върху това да се увери, че няма да жертва собствените си желания, за да угоди на друг човек.

Всичко за наградите SAG чуйте във видеото от "На кафе" горе.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти