Дженифър Анистън полугола и откровена за любовта: „Когато почука на вратата, ще бъде добре дошла“

Дженифър Анистън
Снимка: Getty

В ново интервю за Harper’s Bazaar Дженифър Анистън разговаря за навършването на 50 и твърди, че не се е отказала от любовта.

Въпреки личните и върхове и спадове, сред които двата си брака, завършили с развод, актрисата не изключва възможността отново да бъде щастлива в романтичен план.

Любовните разочарования на Дженифър Анистън >>> 

„Когато почука на вратата, ще бъде добре дошла. Не казвам: „Не, приключила съм с това. Никога няма да ми се случи отново“, признава Дженифър. „Времето ми на тази планета не е минавало по точно определен път. Беше моят път, който ми е бил даден. Но не бих казала, че някоя част от моето минало ми е дала причина да стана коравосърдечна и да си създам черупка или стена: „Стига вече, това е, приключих.“

Вижте тук Брад Пит и Дженифър Анистън преди раздялата си >>> 

 Вижте тук най-добрите моменти на Дженифър Анистън под прожекторите >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breathtaking❣️🔥❣️ #jenniferaniston #new #interview #photoshoot #harpersbazaar

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston.love) on

Актрисата, която ще гледаме заедно с Рийз Уидърспуун в новия сериал на Apple TV„Сутрешното шоу“, обаче не търси активно нов човек. „Нямам никакво време, честно казано. Фокусът ми е бил върху сериала, така че срещите не са сред приоритетите ми.“ Преди въпросната поредица Дженифър Анистън беше заета и със снимките на филма на Netflix “Murder Mystery”.

„Мисля, че хората имаме много сродни души. Не смятам, че съществува една-единствена“, смята актрисата, и допълва: „Някои от приятелствата ми продължават 35 години. Мисля, че всички ние правим нещо като несъзнателно съгласие. Когато някои хора се срещат, формират малки групи сродни души, които са били събрани заедно.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Once again, BREATHTAKING❣️🔥❣️ #jenniferaniston #new #interview #photoshoot #harpersbazaar 💙

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston.love) on

Освен че разкрива душата си пред изданието, 50-годишната актриса позира без горнище и с черни къси панталони в кадър от фотосесията за летния брой на Harper’s Bazaar, от чиято корица сияе.

За събличането си пред фотографа Алекси Любомирски тя казва: „Чувството беше напълно нормално. Смятам, че телата ни са нещо красиво, а почитането им и удобството в тях, независимо от възрастта, е важно. Не бива да има срам и неудобство около това“.

Вижте тук тайните за младост на Дженифър Анистън >>> 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти