Секси татенце: Джей Ло сподели гола снимка на Бен Афлек

САЩ беше сред държавите, където през изминалата неделя отбелязаха Деня на бащата, а по този повод много знаменитости почетоха публично важните мъже в своя живот.

Сред тях беше и Дженифър Лопес, която сподели няколко снимки на съпруга си Бен Афлек в Instagram. Серията от изображения започва и един доста горещ кадър на екранния Батман. В него актьорът е гол до кръста, а освен татуировките на двете му рамене си личат и плочките на корема му, които спокойно може да се конкурират с тези на съпругата му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„Честит рожден ден, тате“, написа тя в публикацията за Афлек, който е доведен баща на 15-годишните ѝ близнаци Макс и Ем. „И честит Ден на бащата на всички удивителни бащи! Обичаме ви и ви ценим повече, отколкото си мислите.“

Самият Афлек е баща на три деца от брака с бившата си съпруга Дженифъл Гарнър: 17-годишната Вайълет Ан, 13-годишната Серафина Роуз и 10-годишния Самюел.

В интервю за предаването Today през месец май тази година Джей Ло сподели за отношенията между собствените си деца и съпруга си: „Той е прекрасен, прекрасен баща и бащинска фигура за тях. Има свои собствени три прекрасни деца, а след това сме и ние, а той е фантастичен. Наистина се справя с предизвикателството, каквото е и каквото означава. Те го обичат. Оценяват го, аз също.“

Най-новата поява на двойката, която продължи любовната си история 17-години по-късно, събирайки се през 2021 г., беше на премиерата на „Светкавицата“ в Лос Анджелис. Във филма Бен Афлек се завръща към ролята си на Батман.

Вижте в галерията тук снимки от събитието:

Бенифър сияе на премиерата на „Светкавицата“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти