Случва се! Дисни предложиха нечувана сума на Джони Деп, за да се завърне като Джак Спароу

Ако сте пропуснали по-голямата част от сагата на Джони Деп и Амбър Хърд в съда, припомнете си някои ключови моменти, преди да продължите към статията:

► Свърши се! Амбър Хърд с остра реакция след края на делото, Деп отваря „нова страница от живота си“

„Един ден си Пепеляшка, а след секунди – Квазимодо, не заслужавах това“: Джони Деп с нови откровения в съда

 Първи кадри от скандалното интервю на Амбър Хърд: „Чухме показания на платен персонал и случайни хора“

ТЕСТ: В какъв филм живееш?

След развръзката на случилото се в съда вече е възможно нещата за актьора да се обърнат. Според световни медии, цитирани от NOVA, Джони Деп може би ще си сложи пиратската шапка, за да се присъедини отново към „Карибски пирати“.

Напомняме, че актьорът стана част от продукцията по време на старта ѝ преди почти две десетилетия през 2003 година в емблематичната роля на капитан Джак Спароу. Макар че много лица, свързани с историите за морските вълци, включително Орландо Блум и Кира Найтли, избледняха и напуснаха поредицата, Джони Деп винаги е бил основна фигура във филмите, докато не беше уволнен през 2018-та.

Спекулира се, че след като Деп е спечелил съдебната битка срещу бившата си съпруга, от „Дисни“ са се свързали с него с предложение за цели 301 милиона долара, за да вдъхне отново живот на един от най-обичаните образи в киното.

Откровенията на Джони Деп в съда

Според показанията на Джони Деп обаче ще му е необходимо нещо повече от бутилка ром и сандък със съкровища, за да го накарат да се върне.

Когато актьорът е разпитан в съда дали нещо може да промени решението му да се превъплъти отново в ролята си в „Карибски пирати“,той отговаря с категорично „не“.

Това обаче не е всичко. По време на делото Джони Деп срещу Амбър Хърд двама свидетели излязоха с твърдения, че предполагаемото насилие не е било причината той да бъде уволнен от продукцията. Изпълнителният директор на продукцията на „Дисни“ Тина Нюман отговори с категорично „не“ по време на показанията си, когато беше попитана дали статията е повлияла на отстраняването на Деп не само от „Карибски пирати“, но и от всяка друга продукция на компанията.

14 романтични филма, които ще ви разплачат (от любов)

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти