Спешна медицинска помощ в дома на Бриджит Бардо

бриджит бардо
Снимка: Getty

Бриджит Бардо е била посетена от екип на спешна медицинска помощ. Лекарите са пристигнали в дома ѝ в Сен Тропе, Южна Франция вчера сутринта.

Съпругът на 88-годишната френска филмова икона, Бернар д’Ормале, потвърди пред местното издание Var-matin, че медиците са дошли в дома им, след като Бардо е започнала да изпитва сериозни проблеми с дишането.

„Беше около 9 сутринта, когато Брижит получи проблеми с дишането“, споделя д'Ормале. „Беше по-тежко от обикновено, но тя не загуби съзнание. Нека го наречем момент на разсейване на дишането.“

бриджит бардо
Снимка: Getty

Според д'Ормале "Лекарите от бърза помощ пристигнаха, дадоха ѝ кислород и останаха за момент, за да я наблюдават." В крайна сметка не се е наложила хоспитализация. Съпругът ѝ добави, че първоначално екипът на спешната помощ е отишъл на грешен адрес, преди да стигне до дома им.

Що се отнася до преполагаемата причина за тези дихателни проблеми, съпругът на Бардо каза: „Както всички хора на определена възраст, тя вече не може да понася жегата“.

„Така се случва на 88, тя не трябва да полага излишни усилия“, добави той. „Пулсът ѝ е добре, сърцето ѝ – също и кръвното ѝ налягане е добро, но положението остава деликатно.“

Актрисата явно се е оплакала от жегата, въпреки климатика в дома им. Въпреки че д'Ормале призна, че техният климатик "не е много силен“.

Бардо печели слава като актриса и модел в началото на 1952 г. и бързо се превръща в един от най-емблематичните секс символи на поп културата на 50-те и 60-те години.

Тя е известна с това, че играеше сексуално освободени героини и плени сърцата на милиони хора по света.

бриджит бардо
Снимка: Getty

Актрисата до голяма степен се оттегли от актьорството и модата през 1973 г. и насочи вниманието си към своята кауза – защитата и хуманното отношение към животните.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти