Брад отново видя децата си, а Анджелина получи неочаквано посещение

Брад отново видя децата си, а Анджелина получи неочаквано посещение
Снимка: Getty/Images

Източник, близък до семейството потвърди, че Брад е видял децата си за втори път, след като с Анджелина обявиха своята раздяла. Не е ясно единствено къде е бил по това време най-големият му син, 15-годишният Мадокс, за който се твърди, че е ядосан на баща си и не иска да го вижда.

Срещата отново е продължила около 90 минути и е била на неутрална територия. Близки споделят, че този път Брад не е бил толкова емоционален при срещата си с децата, но се е виждало колко е щастлив, че е с тях.

Междувременно, Анджелина е имала доста интересни посетители в къщата си - агенти на ФБР, които са прекарали повече от 3 часа с Джоли и децата, разпитвайки ги за инцидента, който се е случил между Мадокс и Брад по време на полет с частния им самолет.

От ФБР дори излязоха с изявление по случая, но единственото, което съобщиха е, че все още събират показания и тепърва предстои разследване.

Твърди се, че по време на полета Брад и Анджелина са се скарали, Мадокс е защитил майка си и така е възникнал скандал между него и баща му. Още не е ясно дали това е истина и какво точно се е случило.

Прочетете още:

Радост и много сълзи: Брад Пит най-сетне видя децата си

Гуинет Полтроу помага на Брад Пит да се справи с мъката след развода?

Анджелина се е страхувала от Брад и отношението му към децата

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти