Не мога да бъда по-горда: Мария Бакалова рамо до рамо с Деми Мур и Кейт Бланшет

Филмът "Стажантът" на режисьора Али Абаси се превърна в едно от най-коментираните заглавия на кинофестивала в Кан. Немалка заслуга за това има и българската актриса Мария Бакалова, която представи лентата във френския фестивален град заедно с колегите си.

След като покори Холивуд в рамките на една година с номинирания за Оскар "Борат 2", Бакалова отново е в центъра на вниманието, а успехът ѝ изглежда тепърва ще се разгръща. 

►Бакалова, "Стажантът" и 8 минути овации в Кан: Пореден голям успех за българската актриса

Като изящна картина: Мария Бакалова на премиерата на "Стажантът" в Кан

Оказва се, че това внимание и признание идва не само от зрителите, ами и от самите звезди, които с отворени обятия приеха младата актриса от Бургас в редиците си. Самата Бакалова не може да скрие вълнението си и признава, че и в най-смелите си мечти не си е представяла да разговаря с идолите си и те да я поздравяват за представянето ѝ на големия екран.

"Никога и в най-смелите си мечти не съм мислила, че ще бъда поздравена за премиерата си от най-големия ми идол и вдъхновение Кейт Бланшет и че ще имам подкрепата на великите, изключителни таланти като Синтия Ериво и Захра Амир Ебрахими. Не мога да бъда по-горда, смирена и благодарна, че съм част от този проект и работя с всички тези талантливи артисти. Обичам ви всички и нямам търпение светът да види нашия филм. Благодаря ви за невероятния ми екип, който бе с мен във всеки един момент! Това е такава благословия да ви имам в живота си! Толкова много ви обичам!“ – написа българската актриса в Instagram профила си след премиерата на "Стажанта" в Кан.

След премиерата на филма, в който влиза в ролята на ексцентричната първа съпруга на Тръмп, Бакалова и екипът ѝ получиха бурни аплодисменти от всички зрители в залата, сред които бе и самата Кейт Бланшет. След като вълнението от кинофестивала поутихна, Бакалова сподели в профила си в Instagram няколко много мечтани и скъпи за нея кадъра.

На първата виждаме българската актриса в компанията на Деми Мур. На втората тя разговаря със самата Кейт Бланшет и я гледа с нескрито възхищение. Третият кадър е с Изабел Хъпърт, а последният - с Даян Крюгер.

"Благодаря на фестивала в Кан за възможността да срещна и да прекарам време с някои от най-големите си идоли, актрисите, които винаги са били вдъхновение за мен", написа Бакалова.

Последователите на актрисата в социалните мрежи за пореден път ѝ благодариха, че е вдъхновение за всички и доказва, че няма невъзможни неща.

Драматичен блясък: Мария Бакалова на 77-мия Фестивал в Кан

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти