Изненада! Мария Бакалова ще играе бивша съпруга на Тръмп във филм за президента

Българската актриса Мария Бакалова е напът да направи поредна силна заявка за таланта си на холивудската сцена. Тя ще участва в биографичен филм за бившия американски президент Доналд Тръмп, съобщават от Guardian.

Бакалова, която беше номинирана за „Оскар“ за ролята си във втората част на филма "Борат", ще изиграе колоритната Ивана Тръмп, покойната бивша жена на Доналд Тръмп. Актрисата ще си партнира с актьора Себастиан Стан, познат ни от филмите на Marvel, който на свой ред ще влезе в ролята на бившия държавен глава на САЩ.

Филмът ще бъде режисиран от иранеца Али Абаси и ще носи името „Стажантът“ в чест на популярното риалити предаване, в което Тръмп участваше преди години. Действието на лентата се развива през 70-те и 80-те години на миналия век и проследява пътя на бившия президент на САЩ към превръщането му в нюйоркски имотен магнат. Филмът ще засегне отношенията между Тръмп и Рой Кон – прословутият адвокат, който стана негов ментор и по-късно беше отстранен за неетично поведение.

Сценарист на филма е журналистът и автор Габриел Шърман, чиято книга The Loudest Voice in the Room – биография на основателя на Fox News Роджър Ейлс – беше адаптирана в минисериал за Showtime през 2019 г.

Ивана Тръмп, която почина миналата година на 73-годишна възраст след фатално падане, беше състезателна скиорка, бляскав модел и упорита бизнесдама, която се превърна в половината от най-мощната двойка на Ню Йорк през 80-те години на миналия век, след като се омъжи многообещаващия Донлад Тръмп. Ивана, родена в Чехословакия през 1949 г., бе първата съпруга на Тръмп - бракът им продължи от 1977 г. до 1992 г. Те имат три деца – Доналд младши, Иванка и Ерик Тръмп. 

Нямаме търпение да видим първите кадри от "Стажантът" и превъплъщението на Бакалова. Филмът със сигурност ще привлече много медийно внимание и има шанс да се превърне в следващата голяма роля на българската актриса в Холивуд.

Най-голямата и успешна роля на Бакалова до момента, тази на Тутар в "Борат 2", също беше свързана с образа на Доналд Тръмп. В най-популярната и скандална сцена от филма Мария интервюира Рудолф Джулиани, адвокатът на Тръмп.

Мария Бакалова събра погледите на премиерата на „Пазителите на Галактиката“ в Холивуд

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти