Бакалова, "Стажантът" и 8 минути овации в Кан: Пореден голям успех за българската актриса

Дългоочакваният биографичен филм за Доналд Тръмп "Стажантът" с участието на българската актриса Мария Бакалова в ролята на Ивана Тръмп беше представен на кинофестивала в Кан в понеделник. Лентата и екипа, който я реализира предизвикаха бурни осемминутни овации след премиерната прожекция във фестивалния дворец, предадоха от БТА. 

"Време е отново да правим политически филми", коментира режисьорът на филма, роденият в Иран Али Абаси.

Драматичен блясък: Мария Бакалова на 77-мия Фестивал в Кан

Премиерата на "Стажантът" беше сред най-очакваните събития на фестивала, съобщават от "Холивуд рипортър", сравнимо единствено с прожекцията на "Мегалополис" на Франсис Форд Копола. Според медията филмът е завършен буквално дни преди премиерата в Кан.

Лентата проследява пътя на младия Доналд Тръмп като магнат в областта на недвижимите имоти в Ню Йорк. Заглавието е посветено на риалити шоуто, което той водеше и което го направи известен във всеки американски дом.

Мария Бакалова влиза в образа на бившата съпруга на магната - вече покойната Ивана Тръмп. Българската актриса изпълнява някои предизвикателни сцени във филма, като тази, в която Тръмп хвърля Ивана на пода и я изнасилва. Според "Варайъти" сцената е била консенсусна, но неудобна. Реакциите на публиката във фестивалния дворец по повод видяното на екрана са били противоречиви, съобщава изданието. 

След прожекцията режисьорът Абаси поздрави актьорите, участващи във филма, а седящата в залата Кейт Бланшет прегърна Мария Бакалова.

Българската актриса отново не изневери на стила по време на появата си на червения килим в Кан. Тя беше облечена в дълга изрисувана рокля с голи рамене на Dolce & Gabbana Alta Moda от колекцията им пролет 2016. Изящни обеци и огърлица със зелени камъни допълваха звездната ѝ визия. 

Вижте в галерията зашеметяващата поява на Мари Бакалова на червения килим на фестивала в Кан:

Като изящна картина: Мария Бакалова на премиерата на "Стажантът" в Кан

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти