Честито! Адел най-накрая призна, че се е омъжила

адел
Снимка: Getty

След месеци на спекулации Адел най-сетне потвърди, че се е омъжила за Рич Пол.

Досега се предполагаше, че двойката се е оженила миналата година, а през септември 35-годишната Адел нарече 41-годишния спортен агент свой „съпруг“ по време на своето шоу в Лас Вегас.

Сега става ясно, че певицата е потвърдила новината за брака си в комедийното шоу на най-добрия си приятел Алън Кар в Лос Анджелис, като двама души, присъствали сред публиката потвърдиха новината пред Deuxmoi.

Един от тях обясни: „Бях на комедийното шоу на Алън Кар в Ел Ей тази вечер и Адел беше сред публиката. Алън попита тълпата дали някой се е женил наскоро и Адел извика: „Аз“."

Адел
Снимка: Getty

Очевидци твърдят, че звездата е била в компанията на свой приятел и изглежда доста се е забавлявала по време на шоуто.

Миналия месец половинката на Адел, Рич Пол коментира слуховете за брака им, като разказа как двамата са си „помагали“ по време на 2-годишната им връзка.

В интервю за CBS Mornings той сподели: „Тя беше страхотна, мисля, че ще се съгласи, че определено сме си помогнали взаимно."

„Щастливи сме. Тя е страхотна. Беше страхотна за мен. Бяхме страхотни един за друг.

След това Рич беше попитан от водещата на CBS Гейл Кинг относно слуховете, че с Адел са се оженили.

"Трябва ли да нарека Адел г-жа Пол следващия път, когато говоря с нея?", попита журналистката, а Рич просто отвърна: „Можете да я наричате както искате“, преди да добави, че не е човек, който иска да излага своя личен живот пред медиите.

35-годишната носителка на Грами и спортният агент, на 41 години, са заедно от 2021 г. и наскоро си купиха дом заедно. Преди това, от 2018 г. до 2021 г., Адел беше омъжена за Саймън Конеки, от когото има син Анджело, на 10 години.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти