13 години брак и 3 деца, а той да ти изневерява с бавачката

Гуен Стефани и Гавин Росдейл
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

Когато Гуен Стефани обяви развода си с Гавин Росдейл след 13 години брак и три деца, последното от които на годинка и половина, за всички беше ясно, че има някаква по-сериозна причина от дежурното “несходство в характерите“.

Месец след официалното прекратяване на брака им истинската причина става ясна.

Оказва се, че Гавин в продължение на три години е имал връзка с бавачкa на децата им. Доста клиширано и още по-тъжно...

Една от бавачките на трите момчета на двойката случайно открива притеснителни голи снимки на работодателя и колежката си в айпада на едно от децата. Именно така и Гуен разбира за изневярата, която се оказва, че се е случвала буквално под носа ѝ то дори по време на последната ѝ бременност.

След като всичко излязло наяве, певицата решила, че няма желание да прощава или да дава втори шанс, а подала молба за развод (и едва ли някой може да я вини).

Все още обаче няма официално потвърждение на историята от някоя от замесените страни. Единственото, което певицата споделя, е, че е почувствала как животът ѝ се разпада.

Това от своя страна ѝ дало сили да твори и така успяла да напише част от текстовете към новия си албум. Гуен споделя, че никак не ѝ е било лесно да работи, когато се е чувствала нещастна и предадена, но именно в мъката си е намерила вдъхновение, било то и горчиво, за новите си песни.

Към момента певицата твърди, че се чувства по-добре и се радва на свободата си. Що се отнася до бившия ѝ мъж, той избягва всякакви публични изяви и интервюта. 

Прочетете още:

В афера с колега: Гуен Стефани

Гуен Стефани - прекрасна и на 43

Още един звезден развод – Гуен Стефани и Гавин Росдейл

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти