Меган Маркъл - прекалено секси за херцогиня?

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс се завърнаха от лятната си почивка с първи публичен ангажимент, научаваме от британското издание “Hello Magazine”.

Принц Хари и Меган Маркъл посетиха гала представление на мюзикъла „Хамилтън“ в централната част на Лондон. Двойката, която не се беше появявала в публичното пространство близо четири седмици, изглеждаше развълнувана при пристигането си в Театър Виктория Палас, за да гледа спектакъла, награден с награди „Грами“, „Тони“ и „Оливие“.

Меган беше избрала за повода черна рокля тип смокинг с дължина над коляното на канадската марка Judith & Charles. Дрехата бе допълнена със семпла, но контрастираща на нея чантичка в златисто, и беше в тон с черния костюм на принц Хари.

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Събитието се състоя с цел разпространяване на информация за благотворителната организация на херцога на Съсекс – Sentebale, и събиране на средства. Извън залата Меган и Хари разговаряха с представители на организацията, както и екипът на представлението.

Мюзикълът „Хамилтън“ разказва историята на Александър Хамилтън, наричан бащата основоположник на САЩ. Той се превръща в дясната ръка на Джордж Вашингтон и очертава границите на щатите такива, каквито ги познаваме днес. Мюзикълът прави премиерата си през 2015 г. и смесва стилове като хип-хоп, джаз, блус и R’n’B.

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти