Ако беше член на кралското семейство, трябваше да спазваш тези модни правила

Да си част от кралското семейство може да ни се струва като безкрайна поредица от светски събития, на които аристократите имат възможност да разходят скъпи рокли и бижута, докато се запознават с VIP личности от цял свят.

Освен с много привилегии обаче, животът на кралска особа е свързан и със също толкова (ако не и повече) ограничения. Те често се отнасят както до елементарни елементи от ежедневието, така и важна част от представянето в обществото, каквото е облеклото.

Така например сте чували, че на дамите от кралското семейство не им е позволено да обличат ноктите си в ярки цветове – те могат да носят само безцветен лак за нокти или най-много светлорозов. Освен с традиционния етикет, особите понякога трябва да се съобразяват и с личния вкус на Елизабет II – Кейт Мидълтън избягва да носи обувки на платформа, каквито кралицата не харесва.

Някои от изискванията за външен вид може да са ненужни, други са напълно необходими, а трети изненадват със своята находчивост. Вижте още от модните правила, които кралското семейство трябва да спазва, в галерията:

Модните правила, които трябва да спазваш като кралска особа

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти