Банските на лято 2018 – топ тенденции

Банските на лято 2018 – топ тенденции
Снимка: netinfo

Биляна Божилова

Започнем ли да търсим по витрините актуалните модели бански костюми, значи лятото наближава или вече е дошло.

Този факт прави покупката им първото приятно изживяване, свързано с летните почивки и забавления.

[block]more_from_category[/block]

Преди да направите избора на нов бански, преценете в каква форма ще сте през предстоящите месеци. Ако мечтаната фигура е мираж, може да заложите на цял бански или на бански с висока талия. И двата модела са много модерни и прикриват отпуснатото коремче. Ако сте в добра форма, може да покажете атлетичното си тяло със спортен бански или стегнатото си дупе със секси стринг.

Тенденцията горната част на банските да е по-затворена е водеща за трето поредно лято. Този път хит са целите бански с дълги ръкави и банските с горнище тип кроп топ.

При принтовете лидери са флоралните мотиви, плодовете и морското райе. Пискюлите, връзките и възлите са най-актуалните декоративни елементи. Разбира се, асиметричните модели-уникати отново намират място сред водещите трендове за сезона.

Великолепната дузина бански за лято 2018 изглежда така:

Снимка: netinfo

Горна част тип кроп топ

Много удобен бански, с който няма да се притеснявате, че прелестите ви може да излязат на показ. Освен това спокойно може да ходите до плажа без горна дреха, колкото и далече да се намирате от него. Моделите са многобройни, трендът е на върха.

Марки: Malai, Orchid Label

Снимка: netinfo

Флорални мотиви

Банските на цветя никога няма да излязат от мода. Напротив, ще стават все по-колоритни. Колкото по-ярки са цветовете, толкова по-модерен е принтът.

Марки: Touche, OndadeMar

Снимка: netinfo

Принт на плодове

Тропически, екзотични, сочни, плодовете са не само вкусни, но и много привлекателни. Облечени с тях често ще предизвиквате желания да бъдете изядени. Особено, ако са върху бански костюми.

Марки: Agua Bendita, Touche

Снимка: netinfo

Висока талия

Ретро модел, на който си заслужава да заложите, дори да нямате проблеми с увиснало коремче. А ако мазнините често ви се лепят около корема, банските с долна част с висока талия ще ви спестят поне малко от неудобството на плажа.

Марки: Orchid Label, Touche

Снимка: netinfo

Дълъг ръкав

Банските, предпочитани от сърфистите, за да се предпазват от слънчеви изгаряния, за поредно лято са сред водещите тенденции. Може да ги слагате винаги когато кожата ви се нуждае от пълна слънцезащита или за обикаляне из морските курорти.

Марки: OndadeMar, Malai

Снимка: netinfo

Цял бански

Целите бански не се нуждаят от сериозна дизайнерска подкрепа, за да влязат сред водещите трендове. Достатъчно е да ги предпочитате пред половинките. Новото в последните два летни сезона е, че изрязаните цели бански като на героините от „Baywatch“ са абсолютен хегемон.

Марки: Orchid Label, Touche

Снимка: netinfo

Морско райе

Още един принт, който не се нуждае от специалното одобрение на дизайнерите, за да е актуален за лятото. Към класическото бяло и тъмно синьо, може да се добавя червено. Морското райе може да е както хоризонтално, така и вертикално.

Марки: OndadeMar, Agua Bendita

Снимка: netinfo

Спортни модели

Готови ли сте за морски приключения и летни забавления?  Най-удобни за плуване, спускане по водни пързалки, возене на воден джет и други фън активности са спортните бански. Освен това идеално подчертават тренираното тяло.

Марки: Malai, Touche

Снимка: netinfo

Връзки и възли

Много секси бански, които развихрят мъжкото въображение. Моделите са с толкова връзки и възли, че може да ти се завие свят. Може да импровизирате с връзването и да променяте модела.

Марки: Agua Bendita, Maaji

Снимка: netinfo

Стринг

Добре оформеното стегнато дупе заслужава открито да се наслаждава на слънчевите лъчи. Въпреки, че аз предпочитам стринг долна част на бански дори когато глутеусът ми не е в топ форма. Просто оставят по-малка разлика и са практични.

Марки: Vitamin A, Agua Bendita

Снимка: netinfo

Пискюли

Много актуални декоративни елементи при банските за новия моден сезон. Пискюлите може да висят, както от горната, така и от долната част на банските. Колкото по-цветни, толкова по-модерни.

Марки: OndadeMar, Agua Bendita

Снимка: netinfo

Бански-уникати

Уникалността при банските се постига най-често с асиметричност. С нестандартни изрязвания не само се привлича вниманието върху извивките на тялото, но и банските стават много по-ефектни и атрактивни.

Марки: OndadeMar, Touche

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти