10 топ маникюра за пролетта

10 топ маникюра за пролетта
Снимка: netinfo

Биляна Божилова

Преди да се отправите към козметичния салон или да се заемете с ноктите си сами, хвърлете един поглед на най-модерните предложения за сезона.

Не се притеснявайте, ако не можете да задържите дълъг маникюр, топ трендовете пролет/лято 2018 са с къси нокти.

Овални, бадемовидни или квадратни със заоблени краища, добре оформените нокти са началото на красивия маникюр. Актуалните лакове са в неутрални, пастелни и металически цветове, до които изпъква и огнено червено. Матовите нюанси са поне една идея по-модерни от перлените.

Водеща тенденция са ноктите в неутрални тонове с деликатни геометрични акценти само на един или два пръста. Голям хит е очертаването на целия нокът с контрастен цвят с тънка линия и частично лакираните нокти. Френският маникюр също е иновативен с шахматен завършек или с много тънка лента.

3D декорациите с блестящи камъчета, перлички и други елементи отново са сред топ предложенията за сезона. Пролетните нокти са и доста „приказливи“ - лога и цели надписи провокират интереса.

10 маникюра заслужават специално отношение през пролет/лято 2018:

3D елементи
Блестящи камъчета, перлички, пера и мъниста превръщат маникюра в произведение на изкуството. Важно е да са добре фиксирани и не прекалено големи, за да не ви пречат на рутинните ежедневни дейности.

Снимка: netinfo

Деликатни акценти
Ноктите са лакирани в нежни неутрални нюанси, а един или два нокътя са украсени с деликатни геометрични форми като тънки линии, кръгове, звезди и т.н. Черното е най-подходящ цвят за контрастна комбинация.

Снимка: netinfo

Иновативен френски маникюр
Всяка година водещите маникюристи отделят специално внимание на френския маникюр. Отдавна той не е само бяла линия над неутрална основа. Вариантите вече са безброй, като този сезон най-голям хит са шахматният и френският маникюр с много тънка линия за завършек.

Снимка: netinfo

Приказливи нокти
Какво по-добро място за позициониране на лого на бранд от нокътна плочка? А защо не и на цели провокативни надписи, в които участват повече нокти? Трендът категорично примамва интереса.

Снимка: netinfo

Матов маникюр
Признавам си, че съм пристрастна към тази тенденция. Не че не харесвам перлените отблясъци, но толкова много години имаше само такива лакове за нокти, че още не мога да се нарадвам на матовите. А и са много стилни.

Снимка: netinfo

Металически нюанси
Златисто, сребристо, бронзово – цветовете на медалите придават шампионско излъчване. Лидерските позиции са разпределени почти поравно, така че няма нужда да изпадате в излишни колебания, на кой да заложите.

Снимка: netinfo

Неутрални тонове
Nude маникюрът никога няма да излезе от мода. Класическата елегантност на ноктите в неутрални цветове, които се сливат с тена на кожата, е непреходна.

Снимка: netinfo

Очертани нокти
Интересен тренд, при който нокътната плочка е лакирана в един цвят и цялата е очертана с тънка линия в контрастен цвят.

Снимка: netinfo


Частично лакирани
Тенденция, която стартира миналата година и става все по-актуална. Идеите също се умножават. Този сезон най-интригуващи са ноктите с нелакирани лунички, както и неравномерно лакираните нокти.

Снимка: netinfo

Огнено червено
Вечната класика – червеният маникюр! Колкото повече наближава лятото, толкова по-огнено става червеното. Много жени имат притеснения да носят червено червило, но не се колебаят в избора на страстен маникюр.

Снимка: netinfo

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти