Какви обувки ще носим през пролетта на 2018-та - топ тенденции

Какви обувки ще носим през пролетта на 2018-та - топ тенденции
Снимка: netinfo

Биляна Божилова

Докато разглеждах пролетните колекции на водещите модни марки, първото ми впечатление беше – какви са тези ботуши? Толкова много модели видях, че реших, че съм се объркала и гледам есенно-зимни тенденции.

Но грешката се оказа вярна. Дизайнерите са заложили на италианския стил – ефирни пролетно летни дрехи, комбинирани с боти или ботуши. При това не става въпрос за т.нар. летни ботуши с дупки, а за класически модели, но без дебела подплата. Хит са каубойските ботуши и чизмите.

Ретро вълната този сезон възроди оксфордките и обувките с котешко токче. Ботите с връзки и сникърсите също са много модерни. Косматите обувки продължават да са сред лидерите и в топлите месеци.

Освен дрехите, полиетиленът завладя и обувките. Прозрачните модели са голям хит. Змийската кожа – истинска или имитация, както и гладката кожа са другите топ материали за изработка на актуалните обувки.

Конкуренцията при цветовете е между розово и жълто. Ако трябва да изберете само един чифт, заложете на жълтото, но ако може да си позволите повече, задължително включете и чифт розови пролетни обувки. Единствено металическите нюанси застрашават лидерските позиции на жълтите и розовите обувки.

Равна подметка, платформа или тънък висок ток – изборът е ваш! Дизайнерите са достатъчно щедри с предложения и от трите варианта.

Всички тенденции при пролетните обувки ви очакват в нашата галерия ►►►

Снимка: netinfo

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти