Ким Катрал разгневена на Сара Джесика Паркър: ти си лицемерка, жестока си и не си ми приятелка!

Ким Катрал разгневена на Сара Джесика Паркър: ти си лицемерка, жестока си и не си ми приятелка!
Снимка: netinfo

Актрисата Ким Катрал "изригна" срещу колежката си Сара Джесика Паркър, с която си партнираха в хитовия сериал "Сексът и градът" и заснетите два филма по него.

Повод за гневния изблик на Катрал стана засвидетелстваното "фалшиво" съчувствие от страна на Паркър след кончината на 55-годишния брат на Катрал - Кристофър.

Той беше намерен мъртъв, след като актрисата отправи призив към потребителите на социалните мрежи да помогнат в издирването му.

Сара Джесика Паркър решила да загърби разногласията с колежката си, възникнали миналата година, и да й засвидетелства подкрепата си.

Снимка: netinfo

В Instagram Катрал обаче написала доста директно послание към Паркър, което гласи:

"Нямам нужда от обичта или подкрепата ти в този момент на скръб. Майка ми днес ме попита: "Кога тази Сара Джесика Паркър, лицемерката, ще те остави на мира?"

Снимка: netinfo

 

Опитът ти да се свържеш с мен ми напомни колко жестока беше и си оставаш. Нека да ти изясня едно нещо: Ти не си част от моето семейство, нито си ми приятелка. Така че за последен път ще те призова да не се възползваш от трагедията ни, опитвайки се да възстановиш имиджа си на "добро момиче".

 

Неразбирателството между двете актриси възникна, след като се появиха твърдения, че капризите на Катрал станали причина да се провалят снимките на планирания трети филм от поредицата "Сексът и градът".

Снимка: netinfo

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти