Ким Катрал: "Сексът и градът" съсипа брака ми

Ким Катрал: "Сексът и градът" съсипа брака ми
Снимка: netinfo

Ким Катрал е на мнение, че славата, дължаща се на участието й в сериала "Сексът и градът", провалила брака й, съобщи Контактмюзик.

60-годишната актриса изпълнява ролята на Саманта Джоунс в сериала, който бе излъчен между 1998 г. и 2004 г. в САЩ.

През това време тя била омъжена за Марк Левинсън. На брака им бе сложен край в годината, когато приключи излъчването на сериала.

Ким разкри в интервю за австралийския в. "Дейли телеграф", че връзката и бракът й с Марк пропаднали заради ангажиментите й, свързани със сериала.

"Това ми костваше брака, защото често не бях у дома. Марк бе самотен и разстроен. Наистина бе много трудно", разказа Катрал.

Въпреки признанията на Ким, за приятелите й бе шокиращо, когато тя и Марк оповестиха, че слагат край на брака си през 2004 г., две години след като работиха заедно над книгата "Удовлетворение: Изкуството на женския оргазъм".

Катрал довери, че превъплъщението й в образа на сексуално освободената Саманта накарало мъжете да се страхуват от нея, защото я отъждествявали с персонажа й.

"Смятам, че това е като нож с две остриета, защото е голям комплимент, но същевременно аз въобще не съм като Саманта", отбеляза актрисата.

Снимка: netinfo

Ким изпълни същата роля във филма "Сексът и градът", излязъл по екраните през 2008 г., и в продължението му "Сексът и градът 2" (2010).

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти