Сара Джесика Паркър - дълбоко разочарована от Ким Катрал! Ето защо...

Сара Джесика Паркър
Снимка: Getty/Images

Нищо не трае вечно, в това число и любимата ни поредица "Сексът и градът". 

За наше огромно съжаление трета част на филма няма да има. Историите за четирите нюйоркчанки ще спрат до тук, а ние никога няма да разберем какво се случва в живота на Кари, Шарлот, Саманта и Миранда след онази съдбовна почивка в Абу Даби. 

Снимка: netinfo

И всичко това заради една от тях самите. Сигурно си спомняте колко крайно Ким Катрал изяви мнението си за "Сексът и градът" преди няколко месеца. Припомнете си тук ► Ким Катрал: "Останах без деца заради "Сексът и градът", а с момичетата не бяхме приятелки"

Снимка: netinfo

Тази седмица Сара Джесика Паркър сподели и своята позиция относно изявлението на Ким, че никога не се е чувствала особено близка с момичетата от сериала: 

"Почувствах се съсипана. В продължение на цяла седмица не спирах да мисля и да говоря за това, което Ким каза. За мен това преживяване беше коренно различно. Да, разбира се, в началото всичко беше строго професионално, но след толкова години заедно станахме изключително близки.

Нашите животи се преплитаха, а това, което изживяхме заедно беше вълшебно. За мен беше истинска привилегия да участвам в този проект."

Снимка: netinfo

Същевременно се носят слухове, че филмът така или иначе ще се заснеме, но при няколко условия. Героинята на Катрал може да отпадне или актрисата да бъде сменена с някой друг. 

Но дали наистина това би бил "Сексът и градът", който познаваме ние?

Припомнете си как изглеждаха звездите от сериала преди и сега >>>

Снимка: netinfo

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти