Алексей Бъчев

Автор на Edna.bg
Алексей Бъчев

Един шокиращо различен отговор защо познатите рецепти, тайни, мега-тайни и стъпка-по-стъпка алгоритми за по-добър живот не работят толкова категорично, колкото ни убеждават, идва от българския (бивш военен) психолог Алексей Бъчев.

С над 20 години опит в работа с човешкия потенциал и прототип на главния герой в книгата  "Животът може да е чудо", Алексей е психолог, който няма да ви предложи поредната сугестия (внушение) за вашия собствен живот. При среща с него очаквайте да се ДЕ-сугестирате, да избършете дъската на съзнанието си от всички чужди модели, да седнете пред белия лист и да започнете да заживеете автентично.

Първите стъпки в тази посока той прави като психолог при експерименталната школа по чужди езици на създателя на науката "Сугестология" д-р Георги Лозанов - български учен (психиатър, психотерапевт и невролог) от световна величина, който разработва т.нар сугестопедия – десугестивна педагогика.

В последствие Алексей Бъчев работи като военен полеви психолог, където бързите и адекватни действия и краткосрочни резултати често имат животоспасяващо значение. Последната му "щатна" длъжност е като психолог в Министерство на отбраната на Република България.

В последните години изследванията и работата на Алексей Бъчев с потенциала го отвеждат при редица национални спортни клубове и организации, за които своевременното откриване и използване на нови ресурси е от ключово значение за постигане на успех в условия на силно конкурентна среда.

След излизането на "Животът може да е чудо", Алексей и авторката на романа – Ивинела Самуилова организират и курсове ("за вълшебници") "Животът може да е чудо". Курсовете са инициирани от читателите на книгата, които искат да научат от първа ръка как действа нетрадиционния и забавен подход към реалността на психолога и в момента са един много популярен форум за себепознание у нас.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол