Трите зодии, които тази седмица ще заблестят с главна роля в живота си

жени астрология
Снимка: iStock

Слънцето вече ще се движи през загадъчния Скорпион, внасяйки приятелска атмосфера, но и тайни подозрения, за които не сме знаели. Енергията на затъмнението нараства и три щастливи зодии ще се радват най-много дните между 24 и 30 октомври, разказват от Stylecaster.

Голямото астрологично събитие на седмицата е новолунието на 25 октомври, което съвпада и с частично слънчево затъмнение в Скорпион. Ден по-рано Луната ще обедини сили с Меркурий във Везни, съюзявайки в хармония нашите мисли и емоции, така че комуникацията да се осъществява лесно. Ако има нещо, от чийто товар искате да се освободите, тази синергия ви насърчава да се облегнете на приятел.

Що се отнася до слънчевото затъмнение на 25 октомври, то носи време за интроспекция, предизвиквайки ни да се вгледаме навътре в себе си. Истината невинаги е красива, но изправянето пред нашите страхове, пороци и проблеми ще ни направи по-свободни в дългосрочен план.

На 26 октомври Меркурий установи хармония с Марс в Близнаци, което винаги е удобно, особено за тези, които се опитват да отправят важно послание или да си сътрудничат с хора, които мислят като тях. Това зависи и от емоциите ви след затъмнението, затова се уверете, че се отнасяте нежно със себе си. Добрата новина е, че Юпитер ще се върне в Риби на 28 октомври, за да докаже, че никога не е твърде късно да сбъднете мечтите си.

Ако вашата зодия или асцендент попада сред следните знаци в галерията, седмицата ще бъде доста обещаваща за вас:

За тези три зодии седмицата 24-30 октомври ще бъде най-добра

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти