Посрещнете съдбата си! Слънчевото затъмнение ще промени живота на четири зодии

слънчево затъмнение
Снимка: iStock

Сезонът на затъмненията винаги е тази част от годината, която носи най-много промени. Провеждайки се в двойки от две (или повече) затъмнения, периодът настъпва на всеки шест месеца, проправяйки път за Вселената за корекции в личната ни действителност, разказват от Stylecaster.

Ако сте представител на един от четирите зодиакалните знака, засегнати най-много от слънчевото затъмнение в Скорпион на 25 октомври, тогава се пригответе срещи със съдбата, предупреждават астролозите!

В астрология слънчевите затъмнения са нещо повече от мистериозно и приковаващо погледа явление - те например винаги са сигнал, че настъпва промяна.

Слънчевото затъмнение винаги се разгръща заедно с новолуние, докато лунното затъмнение винаги се случва вместо пълнолуние. Тези необичайности в типичния 28-дневен лунен цикъл са знак, че нищо не е под наш контрол и всичко, което можем да направим, е да позволим на нещата да се случват, както могат. Потапяйки ни в най-тъмния нюанс от сянката си, затъмнението винаги ни принуждава да видите истината. А след като очите ви свикнат с тъмното, всичко започва да придобива смисъл.

Затъмнението винаги се провежда в същия зодиакален знак като Северния или Южния възел, което отключва вратата към нашия потенциал и ни освобождава от потискащи привързаности. Докато Южният възел символизира нашите минали животи и отминали преживявания, Северният възел ни води към бъдещето. И тъй като затъмнението ни отвежда до кръстопът от нашия кармичен път, то ускорява движението към крайната ни съдба, често когато най-малко го очакваме. Промените, които се разгръщат при затъмнение, могат да бъдат огромни и ги чувстваме колкото вълнуващи, толкова и плашещи. Всичко, което можем да направим, е да вярваме, че независимо накъде сме се запътили, ще бъде красиво.

Частичното слънчево затъмнение в Скорпион на 25 октомври ще се проведе в същия зодиакален знак като Южния възел. И тъй като Южният възел представлява енергията, от която ние, като колектив, се учим как да се отдалечим, това събитие ни подтиква към някаква форма на сбогуване.

Независимо дали се отказвате от навик, човек, работа или финансов ангажимент, слънчевото затъмнение този месец ви насърчава да приемете промени, които в началото може да навредят, но в крайна сметка ще отворят нов път в живота ви, създаващ пространство за развитие.

Тъй като Скорпионът управлява дълбоко заровените истини, това затъмнение може да ви отведе до съкровищница от тайни. Време е да признаете това, което винаги сте знаели, че е истина, но просто не сте искали да му повярвате - в крайна сметка, истината може да ви освободи. Ако не забележите тази промяна веднага, дайте ѝ време да заеме мястото си.

Знайте, че прозорецът на промените е отворен за няколко седмици преди и след затъмнение, така че бъдете нащрек за обрати. Ако вашата зодия или асцендент попада под някой от следните зодиакални знаци, предстоящото слънчево затъмнение в Скорпион може да предизвика голяма трансформация във вашия живот. Ето защо:

Вижте кои са въпросните зодии в галерията:

Четирите зодии, които ще бъдат най-повлияни от слънчевото затъмнение на 25 октомври

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти