От 25 октомври до 8 ноември: започва Тунелът от затъмнения и най-кармичното време от годината

жена луна
Снимка: iStock

В края на октомври и началото на ноември ни предстои много важно събитие, а именно Тунелът от Затъмнения, който ще се случи в периода 25.10-08.11. Той се определя като най-кармичното време в годината!

През есента на 2022 г. т.нар. тунел или коридор на затъмнението ще се отвори със слънчево затъмнение на 25 октомври и ще се затвори с лунно затъмнение на 8 ноември. Астролозите предупреждават: този път промените ще се усетят от всеки от нас.

Сезонът на затъмненията е непредсказуем двуседмичен период, който, както вече споменахме, започва с частично слънчево затъмнение на Новолунието в Скорпион. ► Небесните маски падат: какво да очаквате от новолунието в Скорпион и слънчевото затъмнение

Второто лунно и въобще последното за тази година затъмнение ще настъпи на 8 ноември 2022 г. То ще се случи в знака на Телец, носейки със себе си мощна, решителна енергия, но с нея и потенциала за конфликт между тези от нас, които вече са в противоречие.

Универсален съвет, който може да се обобщи като препоръки за всички знаци на зодиака: седнете и дръжте главата си наведена. Не правете резки движения и се надявайте, че резките движения на други хора няма да ви наранят. Коридорът на затъмненията е периодът между две затъмнения, които виждаме с разлика от няколко дни. Според древните писания комбинацията от планети в коридора предизвиква вражда, гняв, катаклизми в живота.

Според астролозите това е най-кармичното време от годината. Периодът ще бъде изпълнен с опасности и ще ни е нужна много мъдрост, за да преминем през периода. 

Две седмици тестване, като "небесен изпит" - законите на кармата започват да работят, идва възмездието - така определят астроолозите този Тунел от затъмнения. Това ще бъде сериозно изпитание за много хора, но трябва да сме спокойни, че все пак има и положителни аспекти: ако се държите правилно, можете да промените съдбата си в Тунела на затъмнението! Все пак не бива да забравяме, че слънчевите затъмнения, които съвпадат с новолунията, са портали на ново начало!

► Посрещнете съдбата си! Слънчевото затъмнение ще промени живота на четири зодии

Венера, планетата на любовта и красотата, ще бъде много активна по време на това слънчево затъмнение. Нейната енергия също ще ни носи положителни неща. Можем да я използваме, за да даваме и получаваме любов в живота си, да се фокусираме върху онова, което наистина е важно за нас.

Това време ще ни научи да ценим истинските ценности, да ценим мира, да се стремим да се чувстваме сигурни и спокойни. Простите удоволствия от живота придобиват по-висш смисъл след този период на изпитания.

Вижте какво може да очаква всяка зодия от този период и как ще се промени ходът на живота ни:

Как ще се отрази Тунелът от затъмнения на всяка зодия

Прочетете още:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти