Сезонът на Скорпиона насочва погледите ни навътре и разкрива нови хоризонти: какво да очаква всяка зодия

Скорпион астрология зодия зодии
Снимка: iStock

Слънцето се гмурка в дълбокия, мистериозен зодиакален знак на Скорпиона на 24 октомври. Точно така: сезонът на Скорпионите е тук и продължава до 22 ноември. Кажете сбогом на лекото и ефирно настроение на сезона на Везните и се подгответе за нов месец, в който ще сте водени от силни чувства. Без значение от зодията ви, вие сте по-емоционални, по-страстни и сте по-заинтересовани да се свържете задълбочено с други хора – лекомислието вече няма да ви помогне!

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби процъфтяват в момента, докато фиксираните знаци Телец, Лъв и Водолей са изправени пред по-интензивен месец.

Скорпионът е несъмнено най-емоционалният знак на зодиака, но Скорпионите са известни с това, че никога не позволяват на никого да ги види как се пропукват. Ако някога сте чували поговорката „тихите води са най-дълбоки“, това е идеалният начин да опишете Скорпиона. Въпреки повишените ви емоции и по-чувствителната ви интуиция през това време на годината, вие също правите крачка назад и се отдавате на много наблюдения.

Това е много интроспективен момент и се ровите дълбоко в собственото си минало, спомени и емоции, за да можете да опознаете най-съкровените части на себе си. Да се сблъскаш с най-дълбоките си чувства може да бъде страшно, но Скорпионът е знакът на трансформацията – взимате тези стари части от себе си, измисляте как да ги освободите и ставате нов, по-добър човек в процеса.

Що се отнася до връзките, сезонът на Скорпионите е идеален за пренасяне на нещата на следващото ниво. Тази зодия не се интересува от лекомислие и точно сега ангажираността е ключова. Сексът става по-интимен и еротичен за всички в момента. Този астрологичен период е страхотен, за да прекарате време насаме с вашия партньор, като го опознаете по-добре по всеки възможен начин – умствено, физически и емоционално.

Има два големи проблема, с които може да се сблъскате сега – първо, всякакви тайни или скрити чувства като гняв или негодувание стават толкова силни, че трябва да излязат наяве. Ако се карате с някого, потушете конфликта сега, преди някой да избухне! Второ, Скорпионът има репутация на упорит и властен знак, така че ако нещо не върви точно както искате, рискувате наистина да се ядосате. Поемете няколко дълбоки вдишвания, разберете, че вашият начин не винаги е правилният път и ще бъдете добре.

Вие се сблъсквате с миналото си, влизате в контакт с чувствата си и ставате още по-близки с хората, които означават най-много за вас, през този сезон на Скорпион. Нека този астрологичен период ви води към сериозни, дълготрайни трансформации в живота ви!

Ето какво да очаквате от сезона на Скорпиона според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Скорпиона

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти