Задава се специална Супер Луна на 8-ми април: желанията ни ще бъдат чути

луна
Снимка: Istock

Супер Луната е явление, което се случва сравнително рядко. Този ден може да се нарече специален, но не винаги е благоприятен. Следващата Супер Луна ще бъде на 8-ми април, а астролозите разкриват какво може да очакваме от този ден.

На 8-ми април ни очаква Пълнолуние в знака Везни. Няма да е най-лесният ден: всъщност е един от най-опасните дни през април. Очаква се в този ден да възникнат много непредвидени неприятности, но сред тях могат да се появят и положителни събития.

При тази Супер Луна небесното тяло ще е много близо до Земята, ще изглежда по-голямо от обичайното и ще свети по-ярко. Така Луната ще бъде и доста по-влиятелна. Негативни влияния ще има, но ако успеем да се съсредоточим върху положителното, това ще ни помогне да станем по-добри и по-успешни в сферите, в които се надяваме това да се случи.

На този ден Луната може внезапно да изпълни нашите желания по отношение на пари или материални ценности. Печалбата на пари е възможна. Има и шанс да се натъкнете на приятни отстъпки в онлайн магазините. Някой може да ви предложи добра сделка.

За да реализирате мечтите си, през този ден не бива да стоите отстрани, а да действате. Много от вас ще се радват на късмет, ако се активизират и се борят за желанията си. Необходимо е просто да бъдете дейни, но и все пак внимателни. 

В любовта късметът ще очаква онези, които се опитват да се променят към по-добро. Везните и Пълнолунието се комбинират добре в това отношение. Въздушният елемент ще повлияе положително на тези, които не искат да останат същите, а да се развиват в името на любовта и щастието. Това важи и за вътрешния свят: късметът очаква онези, които започват да се движат към търсенето на любов и намирането на щастие.

Супер Луната ще донесе късмет на тези, които търсят промяна. Също така е важно през този ден да сте настроени оптимистично -  това ще помогне да се изпълнят най-съкровените ви желания!

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти