Какво казват вашите сънища за любовния ви живот

Понякога може би сънувате любимия си човек, колега от работа или някой, с когото сте се запозали онлайн, но никога не сте виждали на живо. Това може да е романтична, приятна или дори хаотична сцена, разиграваща се в главата ви, като вашия сватбен ден, слънчева ваканция или среща, която виждате изключително реална в съня си.

Когато се събудите на следващия ден, може би ще се зачудите защо сте имали такъв сън с половинката ви или онзи човек, за когото постоянно мислите, и как това намира своето отражение в истинския живот.

Ако този човек продължава да има главна роля във вашите сънища, какво точно означава това?

“Elite Daily” разговаря с писателя Кели Съливан Уолдън и психолога Трейси Щайн, за да даде някои отговори за природата на романтичните сънища и мечтите за вашия сватбен ден.

Щайн казва, че обикновено конкретен човек не изскача в сънищата последователно, но ако имате повтарящи се сънища за един човек, може да си запишете това, което си спомняте от съня си.

Обърнете внимание на темата на съня – дали е романтична, приятна или изпълнена с напрежение. „Това може или да ви каже нещо за начина, по който се чувствате към този човек, към когото може несъзнателно да не искате да се обръщате, но част от вас смята, че е важно да разгледате по-отблизо“, казва Щайн.

Разберете какво означават някои от сънищата ви за вашия любовен живот.

Към галерията >>>

уиикенд почивка релакс жена легло сън
Снимка: iStock

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти