13 фрази, които всяка жена намира за невероятно романтични

любов есен двойка природа
Снимка: iStock

Независимо от колко време сте заедно, романтиката не трябва никога да се подценява и губи в една връзка. Точно както искате да се чувстватеценени и желани, така и вашият партньор желае абсолютно същото.

Независимо дали сте женени от години или все още се наслаждавате на трепетите на новата любов, романтиката винаги е отговорът.

И както има романтични неща, които можете да направите за партньора си, така има и романтични неща, които можете да кажете. Жестовете са изключително важни, но за някои хора думите означават много повече.

Не е нужно да сте Шекспир или да пишете поетични любовни писма, за да направите това. Има някои фрази, които може да ви звучат обикновени или прекалено ежедневни, но всъщност зад тях се крие искрена загриженост, обич и радост.

Ето кои са те:

„Вземи последното парче пица.“

двойка
Снимка: iStock

И разбира се, най-романтична фраза е споделянето на последното сочно парче пица. Искаш го. Знаем, че го искаш. Но фактът, че си готов да се откажеш от него заради любимата жена, е върховната жертва. Какво по-романтично от това?

„Оценявам те.“

двойка
Снимка: iStock

Тази фраза е много по-добра от „Благодаря ти“. Докато „благодаря“ обикновено е за конкретна ситуация, „Оценявам те“ се чувства много по-лично. Показването на признателност позволява на партньора ви да знае, че всичко, което прави за вас, няма да остане незабелязано. Понякога всичко, от което се нуждаете, е малко признателност.

двойка
Снимка: iStock

„Съжалявам.“

Това не означава постоянно да се извинявате за каквото и да било. Но ако с партньора ви сте се скарали, разменили сте си остри реплики или сте направили нещо, което да го разтрои, извинението може да разсее напрежението и да напомни, че ви е грижа.

„Ние сме екип.“

Твърде често партньорите спорят, че са в противникови отбори. Но в една връзка целта винаги трябва да бъде проблемите да се решават заедно, за да се развиват отношенията и хората. И ако сте съгласни с това, няма нужда да крещите или да спорите. Напомнете на партньора си, че сте в техния екип – не сте против него; вие сте в това заедно.

Вижте всички фрази в нашата галерия:

13 фрази, които всяка жена намира за невероятно романтични

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти