Венера в Овен и Новолуние в Риби: очаква ни не огън, а пожар! И не просто късмет, а магия!

планета астрология
Снимка: Istock

На 20-ти февруари на небесната карта се сблъскват две интересни събития, които ще разклатят живота ни по приятен и неочакван начин. На този ден Венера преминава в знака на Овена и имаме новолуние в Риби - две предпоставки за изключително интересни случки.

Астролозите обещават пожари от емоции, благодарение на Венера в Овен и сбъдване на мечти и желания, благодарение на новолунието в Риби.

На 29 февруари Венера навлиза в знака на импулсивния Овен. Влизайки в зоната на влияние на забързания и решителен Овен, Венера ще разпали сериозен огън. Опитайте да се погрижите за себе си и да бъдете по-сдържани, защото от 20 февруари до 15 март мнозина ще бъдат обзети от силни емоции. 

В отрицателно проявление това могат да бъдат огнища на бушуваща ревност, упреци, претенции, негодувания, натиск върху партньора и жажда да надмощие. Астролозите прогнозират трудни времена както за отношенията, така и за духовната сфера. За мнозина транзитът на Венера през зодия Овен може да бъде истинско изпитание за силата им. Ако цените връзките си и вътрешната си хармония - опитайте се да контролирате емоциите и да не довеждате ситуацията крайност.

Но има и добра новина: Венера ще даде пълна яснота по онези въпроси, които бяха неразбираеми и неразрешими до момента. Ако в миналото сте имали съмнения относно ситуация или човек, сега всичко ще ви стане кристално ясно.

Ето какво да очаква всяка зодия от Венера в Овен:

Венера в Овен - ето какво очаква всяка зодия

Този месец Новолунието ще се случи на 20-ти март в знака на Риби. Новолунието преди пролетното равноденствие в много древни традиции се счита за началото на Новата година. В този период се зарежда програмата за цялата година, така че правилната подготовка за Новолунието през март е много важна.

При Новолуние в Риби времето е подходящо да се посветим на личните си цели, свързани с позитивната енергия на знака Риби. Това означава, че в този период може да се доверим на интуицията, да приемем несъвършенствата в нас самите и в другите. Може да започнем проекти, в които да впрегнем въображението си, да отделим време за тихи и мирни занимания, да споделяме мечтите си с другите. Трябва да използваме тази силна рибешка енергия, за да направим важни промени в живота си.

По време на това Новолуние можете да осъществите мечтите си – стига да бъдете достатъчно търпеливи!

Ето какво да очаквате от Новолунието в Риби:

Какво (не) може да правите по време на Новолуние в Риби

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти