Венера влиза в Риби: Сбъднете мечтите си и (пре)открийте любовта

От 27 януари до 19 февруари повелителката на любовта, Венера, ще бъде в знака на романтиците на зодиака – Риби. Именно в това местоположение планетата има максимална активност и най-силна енергия. А това значи, че предстои да усетим магичното ѝ влияние във всяка област на живота си, предупреждават астролозите от сайта dailyhoro.

Предстоящият престой на Венера в Риби бележи началото на период, в който ще настъпят големи промени за всяка зодия. Бездействието и липсата на инициатива са равносилни на загуба.

Венера е планетата, която ви помага да се превърнете в най-добрата версия на себе си. А за да го постигнете, трябва да знаете какво точно ви носи този период и да не игнорирате шансовете за успехи.

Транзитът на Венера в Риби може да създаде усещане за спокойствие във вас, така че още от 26 януари усещате, че вече не живеете в плен на нашите притеснения и несигурност. А тази свобода ще ви даде сили и мотивация да действате и постигате целите си.

На първо място можете да очаквате прилив на енергия. Успехите ще идват първо в сферата на работата и бизнеса, като ще усетите доста повече сили и мотивация, отколкото през следващите няколко месеца. Това означава, че трябва да не пропускате шансовете за професионално развитие.

От 27 януари се заемете с най-важните си задачи и не се страхувайте да отделите повече енергия за работа.

Ако се тревожите, че личните занимания ще останат на заден план, имайте предвид, че повишената енергия ви подтиква да отделяте време и за спорт, дейности на открито, занимания с децата и т.н.

жена задължения
Снимка: iStock

Ако досега едвам сте смогвали, жонглирайки с десетки задължения и накрая ви се струва, че никъде не сте присъствали пълноценно, сега нещата се променят.

Позицията на Венера в Риби носи много успехи в любовта. Сега е моментът за запознанства, да излизате на срещи, да флиртувате, да започвате нови връзки или да заздравите тази, която имате. Ако сте обвързани, предстои се усетите прилив на нежност и привързаност, които ще ви донесат много романтични моменти с любимия човек.

Венера насърчава хората да общуват и търсят допирни точки, затова отворете съзнанието и сърцето си към околните. Този период е един от най-благоприятните за започване на нова връзка, ако сте необвързани.

Според астролозите от сайта yourtango представителите на зодиите Телец, Близнаци и Риби е най-вероятно да открият своята сродна душа между 27 януари и 19 февруари, 2023 г. Особено внимателни трябва да бъдат Рибите, защото е много възможно човекът, който ще се окаже тяхната половинка, вече да присъства в живота им.

Ако страдате от сърдечни терзания, не оставайте пасивни, защото Венера помага на тези, които с всички сили се стремят да намерят любовта.

Това е период, в който хората ще са по-склонни да се държат приятелски и да съжителстват заедно в хармония, вместо да се изнервят и заяждат.

Общо взето Венера ще накара живота ви да блести с нови, ярки цветове. Ще започнете да забелязвате доброто във всичко, което се случва, дори ще преоткриете красотата в някои неща, които сте подминавали досега.

Много от вас ще разберат как да се наслаждават още повече на живота, работата, свободното време и хобитата – стига само да не заглушават поривите на душата си.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти