Цветът на маникюра, който ще ви зареди с енергия през 2023 г. според зодията

маникюр
Снимка: iStock

Изборът на цвят и дизайн на маникюра за едни дами е удоволствие, а други го намират за трудна задача.

Понякога е добре да се доверите на звездите и да подберете цвят за дрехите или маникюра според зодията си. Така не само ще изглеждате страхотно, но и ще се заредите с енергията, от която имате нужда.

Ето защо специалистите от bustle.com помолиха своите любими астролози да ви помогнат при определянето на най-подходящия цвят за маникюр, на който да разчитате тази година.

Те съветват при възможност да съобразите избора си с разположението на Венера спрямо вашия знак. Тази планета обикновено се свързва с любовта, красотата, естетиката и личния стил. Това обаче не значи, че другите планети не могат да повлияят на енергията ви.

Сатурн преминава в нов астрологичен знак на всеки две до три години и през 2023 г. навлиза в Риби. За водните знаци (Рак, Скорпион, Риби) започва период на съзряване, затова съветът към тях е за заложат на сребърните нюанси.

Ако сте огнена зодия (Овен, Лъв, Стрелец), е вероятно последните месеци да са били трудни за вас. С Юпитер отново в Овен тази година, късметът пак е на ваша страна и ще се почувствате готови за промяна. Добре е да се отпуснете и затова астролозите съветват да заложите на лак с цвят лавандула.

маникюр
Снимка: iStock

Земните тонове на този нюанс на лилавото ще ви напомнят да останете здраво стъпили на земята, докато красивите неща идват към вас с пълна сила.

На земните знаци (Дева, Телец, Козирог) астролозите препоръчват бежовото шампанско, което ще ги вдъхнови да начертаят сами съдбата си през годината.

През 2023 г. Плутон се премества във Водолей и ще остане там през следващите 20 години, което ще помогне на въздушните знаци (Водолей, Близнаци, Везни) да се заемат с неща, които са пренебрегвали или поставили на пауза в миналото.

маникюр
Снимка: iStock

Тъй като Плутон има леко червено-кафяв цвят, астролозите препоръчват да изберете този нюанс за маникюра си.

А за да разберете кой е най-силният цвят за маникюр през 2023 г. според вашата зодия и как ще ви повлияе той, разгледайте галерията:

Идеалният цвят за маникюр през 2023 г. според зодията

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти